Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatarákos embernek...

Prosztatarákos embernek nagyon fáj a lába, valószínüleg a csontáttét miatt, hogyan lehetne ehyhíteni a fájdalmát?

Figyelt kérdés
Milyen gyógyszer lenne a hatásos?Elmúlt 71 éves,11 éve diagnosztizálták nála a prosztata rosszindulatú elváltozását.
2016. ápr. 19. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Csak nem gondolod, hogy rákra tudunk tanácsot adni?
2016. ápr. 19. 20:47
 2/11 A kérdező kommentje:
a fájdalomra
2016. ápr. 19. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Arra sem.

Ott az orvos, akinek ez a dolga.

2016. ápr. 19. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha kibírja még pár tíz évig otthon ülve orvoshoz nem elmenve akkor tud majd a netről nanorobotokat rendelni amik megszüntetik a problémát! Kitartást!
2016. ápr. 19. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csontáttét a legfájdalmas daganat,sima vénynélkül kapható fájdalomcsillapító ezen már nem segít.Morfium tapaszt írnak fel,és mellé még kiegészítésként kábító fájdalomcsillapítókat.Ezeket orvos nélkül nem lehet beszerezni,mert olyan erősek,hogy csak komoly ellenőrzések mellett adhatóak.Ráadásul mindig be kell tartani az adagot,és nem szabad elveszíteni sem egy szemet,mert azt pótolni nem lehet.Olyan szigorúan ellenőrzik,hogy egy nappal sem írhatják fel előbb,mint az előző adag elvileg elfogy.
2016. ápr. 20. 08:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Legvégső esetben adnak ilyen jellegű gyógyszert (mint a morfium). De aki idáig eljutott annak sajnos nem sok esélye van.
2016. ápr. 20. 13:21
 7/11 Una ***** válasza:
Azért nem a vég a morfium. Van aki évtizede ezzel él az idő múlásávan arányosan emelt dózis mellett. Megjegyzem, amit morfiumnak hívunk valójában Fentanyl ami szintetikus heroin. Százszor erősebb a morfiumnál és nagyon hatékonyan képes fájdalmakat csökkenteni viszont nem minden fájdalomra hat. Van amelyeknél hatástalan vagy kis fájdalomcsökkenés érhető el vele. Fontos, hogy erős mellékhatásai lehetnek. Az egyéni érzékenységen múlik, hogy a használata során milyen mellékhatások jelentkeznek. Van aki teljes életet élhet mellette de van akit elbódítja az a dózis amely már hatékony. Véleményem szerint nem kell az utolsó stádiumig várni a kipróbálásával annak ellenére sem, hogy megszokja a szervezet és egy idő után magasabb dózis tudja elnyomni a fájdalmat. A resistencia és a mellékhatások intenzitása általában arányban marad és így a dózis emelése nem okoz erősebb tüneteket mint amelyek a szer alkalmazásának első stádiumában jelentkeztek.
2016. ápr. 21. 11:22
 8/11 anonim válasza:
az én páromnál is diagnosztizálták 9/10 a biopszia csontáttét mindenhol múlthéten kapta az első kemót. ha tudna valaki valami biztatót vagy tanácsot írni...
2016. ápr. 22. 15:11
 9/11 Una ***** válasza:
68%
Adjon erőt az esetem amit ugyan nem szívesen osztok meg a nagy nyilvánosság előtt de szeretném ha tudnád mi minden történhet meg. Tizenéve 51 csonttöréssel haldokoltam közte gerinc és medencetörésekkel, bordák által átszurkált tüdővel, sérült belekkel, béna bal oldallal és sorolhatnám. Túléltem. Két évre rá tüdőrák kezdeti áttétekkel. Addig erőszakoskodtam a kezelőorvosommal mire kimondta, vagyis inkább ordította annyira kiakadt szegény, hogy három, maximum hat hónapom van hátra. Apigenin szedése és mediterrán diéta volt az életemben a változtatás a diagnózis hallatán. Talán ez, talán más, nem tudom mi miatt tudom ezeket a sorokat leírni. Adjon erőt nektek, hogy a diagnózis ugyan mint egy robbanás mindent megváltoztat és az ember azt hiszi mindennek vége de itt van a példa a pozitív kimenetelre. Fel a fejjel, minden jót nektek!
2016. ápr. 23. 21:06
 10/11 anonim válasza:
Ès ha már átterjedt a csontba, meddig èlhet mèg utána ?
2017. jún. 2. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!