Miért fáj a herém maszturbálás végén?
Okozhatja az a gondot, hogy minden nap maszturbálok?
Általában nem fájt, tegnapelőtt mikor maszturbáltam szintén fájt picit, és most is... Lehet az hogy hosszú ideig csinálom, vagy mi?
Az 1 es válaszoló is a herékben létező izmokról írt,igy bátorkodom megerősiteni,hogy nagyon sok kis izom szalag található benne .Ezt csak azért írtam ,mert nem rég ezt az állításomat röhejesnek tartotta .
A herék szeuális izgalom keltésnél,azonnal dolgozni kezdenek,még hozzá azon,hogy mikor a csúcspont eljön ,kipréseljék magukból az éppen termelt spermiumot.Ehhez össze kell magukat szoritani,a zacsi izomzata a has alá szoritja ,segítségül még .A herék ekkor keménnyé is vállnak .Ehhez jön még még a mellékherékben tároltból is egy jó adag .A spermium innét az ondóvezetéken a prosztatába jut,majd itt keveredik a nedvével.A prosztata ugyan ilyen folyamatot csinál.Itt áll össze a sperma ,jut a húgy csőbe ,amit A PC ízom lő aztán ki.Ennek az erősségétől ,és felizgultság nagy ságától függ,milyen messze lehet ellőni .
A kérdésedre válaszova ,ha túl sokáig vagy szexuális izgalom hatása alatt,akkor a herék izmai is munkának vannak kitéve. Tévhit hogy mennél tovább kell elhúzni,mert egyidő után már nem lesz olyan kellemes sem .
Megfájdulnak,mert már "becsapottnak " érzik magukat .
Hasonló az ok,vőlegény betegségnél is .
Az emberi testet,a szervezet működését nem lehet becsapni,ahhoz kevesek vagyunk .
Hogy tudjad,ha még nem tudnád ,elélvezéskor a kellemes ritka jó érzést,a prosztata adja .
Erre meg van az egyszerű bizonyiték is .
Ezt az állitásomat röhejesnek TARTOTTÁK ,és nem az 1 válaszolóról van szó .
Helyesbités,2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!