Mindenképpen metélés lenne az eredmény?
Nem vágnak egyből. Viszont jobb minél előbb megnézetni orvossal.
Nekem is volt szűkületem, és körülmetéltek miatta. Meg vagyok elégedve az eredménnyel. Úgy hat hét kellet hogy hozzászokjon az új helyzethez.
#1. Na ja másfél hónap de mint írtam nekem ha közlekedni kell motor, a sportgép meg nem épp a komfortoságról szól és ha ahhoz még hozzá jönne ez is nem csak maga a hobbim és a nyaram menne rá például, de közlekedni is nehéz lenne! Nőket nem zavarja a metélt szerszám?
#2. Nem tudom ennek utána nézek! Köszi.
Mindent leírtál ,csak a korodat nem .Bár nem gondolom a leírásből 13-14 lennél .Itt még lehet esély a melegvízes megoldásra,meg még másra is ,de azt nem reklámozom .
Nem csak teljes metélés létezik,vannak kisebb megoldások is .Teljes metélésnél meg egyénenként változik az inger küszöb.Két szélső értéket írtak itt eddig.Kb 1 hónap alatt megszoktam,még a másik,több éve metélt vagyok,és szenvedek miatta .
A mi a szexet illeti a fent válaszoló miatt csak.Lehet az metélt,vagy bőrrel ellátott nemi szerv,a makk mindkét esetben teljesen szabadon mozog a hüvelyben.Ami az izgatás csinálja ,dörzsöli a hüvely belsejét,az a makk alján lévő izom gyürű.Ez az egyik feladata .
Amit a 67%-os írt messze nem igaz,hogy a nőknek tetszene,honnan vesz ilyet?,mivel a világon a férfiak 70-75%-a nem körülmetéltek,tehát a legtöbb nő (nálunk és európában )nem is látott még metélt péniszt,sok nő,de férfi se tudja hogyan is néz ki egy metélt pénisz.
De az sem igaz hogy meleg vízben történő fityma nyújtása,tornáztatása korhoz van kötve.Tehát van akinek 18 vagy még idősebbek is eredményt hozott.
Urológushoz menj el,Beutaló nem kell.Meghallgatom mit mond az orvos,majd ha a metélést javasolná,akkor megmondod hogy te szeretnéd ezt elkerülni,szeretnéd ha a fitymád megmaradna és akkor a többi műtéti beavatkozási lehetőségek is elmondja.Hanmereven félig hátra tudod húzni a fitymád akkor nem feltétlenül kell metélni.Sok más megoldás is van amikor a fitymád megmarad.(részletes metélés,bemetszés,z plasztika,fityma plasztika)
Az orvos metélésre nem kényszeríthet, sőt attól hogy megvizsgál műtétre sem kötelező elmened,de a műtét időpontjában is megegyezhettek vele,vagy ha meggondolod magad a műtéttől visszaléphetsz
Tehát nyugodtan menj el orvoshoz,hallgasd meg mit mond,majd mond el te mit szeretnél ha nem egyezik a véleményetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!