Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Korulmeteles utan milyen az élet?

Korulmeteles utan milyen az élet?

Figyelt kérdés
3 het mulva fitymaszukulet miatt korul fognak metelni. Sajnos ez másképp nem orvosolható. A kerdesem az ,h körülmeteles utan miben változik a sex es a maszturbalas? Mar mint a technika.

2016. ápr. 7. 01:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tudom , h egy irányú ut es azt is ,h a doki csak vég szükségkent ajánlotta fel. A kerdes inkabb az ,h milyen volt utana? Mi volt a legrosszabb része?
2016. ápr. 7. 17:52
 12/21 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem kevés olyan metélt válaszol ,aki az igazat mondja el .Mert még a metéltek is csak az előnyeit írják .

De így van ez a neten erről olvasható legtöbb orvosi írásban is .Pedig néha erre is rá lehet találni.Hoppá,van hátránya is. Azért sem szólnak erről az orvosok ,mert akkor elmaradhat egy pénzez műtét is .Távol áll tőlem hogy elkeseritselek,bár én nem éltem át a műtét utáni 1-2 hetet,de sok fiú írt nekem erről .Eü.okból ha valóban nincs más megoldás,akkor ez van .

Amit a szakirodalom is elismer,a szex időtartama kissé tovább tart,ennek oka a bőrben való rengeteg érző idegvégződés eltávolitása .Olyan jót ,kellemeset sosem fogsz érezni,mit a bőrrel rendelkezők .

2016. ápr. 7. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:
18%

Attól hogy fitymaszükületed van nem kell még azt teljesen metélni,sok műtéti lehetőség van.Ha tudod kerüld a metélést.

Se jobb sex vagy élet nem lesz tőle.A fityma nem hiába van ott,az izgalmi állapot elérésében van nagy szerepe.Aki metélt a fityma hiánya miatt nehezebben tud felizguljon,jobban mondva több idő kell hogy eljusson a csúcsra.Van hogy a csaj rég elment,te még még messze vagy tőle.Voltak akiknek a makkjukat kenegetni kellett,mert folyton kiszáradt,vagy akiknek a masztihoz,sexhez is sikosító kell,segédanyag nélkül nem ment a dolog.

Gondold át jól,attól hogy műtétre van szükséged nem kell az egész fitymát eltávolítani.

Az más amikor annyira súlyos a fitymaszűkület hogy nincs más megoldás.

2016. ápr. 7. 19:35
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Most lepontozhattok, de nekem a párom körül van metélve, és semmi baja, kb olyan gyorsan jut a csúcsra, ha nem tartja vissza magát, hogy még bocsánatot kérni sincs ideje. Se kenegetni, se semmit nem kell, síkosító csak akkor kell, ha gumival vagyunk együtt, de az miattam, mert utálom. Ő az első életemben, aki körül van metélve, nem tudom, hogy ezért vagy sem, de ennyire még sosem élveztem a szexet senkivel. Sőt, megjegyzem, hogy életemben először 27 évesen vele volt szex közben orgazmusom.

Privátra nem válaszolok, nem azért írtam ki, hogy degradáltak betaláljanak.

2016. ápr. 7. 22:23
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem olyan súlyos a fitymaszűkület akkor szükségtelen és értelmetlen is körülmetélés.
2016. ápr. 8. 20:48
 16/21 A kérdező kommentje:

Koszi a kommenteket!

Meg egy olyan kerdesem tenne ,h a részleges körülmeteles miben jobb/rosszabb?

2016. ápr. 11. 23:48
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Részlegesnél csak pici részt,csak a feltétlenül szükséges részt vágják le,így a fityma megmarad.

De ezen kívül is több megoldás van.(bemetszés,fityma,z plasztika)

2016. ápr. 12. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:
32%
Részlegesnél alig marad valami.Olyanoktól tudom,akiknek igy oldották meg.Olyat írtak,jobb lett volna ha az egészet levágják .A maradéknak már semmi értelme sincs .
2016. ápr. 17. 14:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Koszi. Es akinek mar megvolt a műtét elmondaná nekem h mennyit veszít a makk az erzekenysegebol?
2016. ápr. 17. 15:11
 20/21 anonim ***** válasza:
31%

Részlegesnél mindenki mást írt,gondolom attól függ mennyire volt szűk a fitymája,mennyit kellett levágni,valaki azt írta hogy csak picivel lett rövidebb a fitymája.

De metélésnél kívül van bemetszés,fityma plasztika is stb

2016. ápr. 18. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!