Baj ha napi 5-6-szor verem?
Nem. Én is annyiszor szoktam általában.
csináld nyugodtan ha jól esik.
Annyiszor csinálod ,ahányszor vágyat érzel rá.
Többször úgy sem tudod,mert az agyad megájt parancsol a központi idegrendszeren keresztül.Ez abból áll,hogy egyszerűen nem jön létre merevedés .Ahol hosszabban írnak az önkielégitésről,ott még ez is olvasható.
Minden szervünket,testrészünket edzeni kell fiatal korban.
Ebbe a nemi szervek is beletartoznak .Valahol egy urológus irásában olvastam,amiben fiatal fiukat célzott meg mondanivalójával .A masztiról azt írta.Akik erre lusták,azoknak a nemi szervei lustán fognak is dolgozni.Ahogy idősödnek egyre jobban aláhagynak .40-50 körül mehetnek intim tornára.60 után meg csak emlékeznek a multra .
Én nem tartoztam e dologban a lusták közé,és merem mondani tök igazat mondott a doki .
Válaszomat 16-40 évesek se pontozzák le,mert nekik még mindenben nincs tapasztalatuk .Én már megjöttem onnan,ahova ők még most úton vannak .
Eléggé baj. Talán a napi 1 még normálisnak mondható, de inkább normális a heti 4-5 alkalom. Az 50%-os válaszoló meg kicsit el van szállva. Azért az életben vannak más izgalmas és érdekes dolgok amivel foglalkozni lehet nem csak a f@ sz verésből áll a világ. A tenyésztésbe állított hím állatoktól sem vesznek naponta 5-6 alkalommal spermát hogy jobb teljesítményt produkáljanak.
Tehát semmi esetre nem normális ha naponta 5-6 alkalommal kivered. Nincs még tudományosan kimutatva ennek a jótékony vagy káros hatása. Ugyan is kb 15-20 éve még biztos nem volt általános a napi többszöri önkielégítés a fiúknál. (Sem a normális közösülés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!