Miért nem tudom hátrahúzni a bőrt a péniszemen ha feláll? Több lennt!
Ja, aztán ha nem engedi a szűkülete, mert olyan fajta, és felreped, akkor kössön ki a sebészeten! Igaz? Ennél azért adhatnál felelősségteljesebb tanácsot is előző!
Kérdező először nézesd meg hozzáértő szakemberrel, csak utána kezdj bele ilyesmibe, ha jót akarsz magadnak!
nem azt mondtam hogy addig húzza amíg el nem szakad. Nyilván szépen fokozatosan kell, nekem sikerült, gondoltam megosztom.
nyilván az a legjobb ha elmegy lenyisszantani, de kezdésnek ez nyugtatóbb ötlet.
Óvatosan meleg vízben minden a fitymáját hátrahúzkodhatja,de csak addig és annyira ami nem jár fájdalommal,sérüléssel és valóban javulást vehet észre.
Ha nem válik be urológushoz kell menni,lehet krémet ír fel,vagy műtéti is szóba jöhet a metêlést kerüld el,sok orvos erre próbál rávenni de erre csak súlyos fitymaszűkületnél van szükség.
Urológushoz(beutaló nem kell) nyugodtan elmehetsz attól hogy megvizsgál,diagnózist állít fel neked semmibe se kell belemenned.
...mondja ezt olyasvalaki akinek sose volt fitymaszűkülete, és semmi személyes tapasztalata nincs arról, hogyan kell fitymát nyujtani. Itt mindigis könnyű volt laikusoknak okosnak látszani, föleg ha nem a saját farkukról van szó.
Ez nem segítség, hanem okoskodás és csalánverés más farkával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!