Az urológián belül hová kell mennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja el kezdett fájni egy kicsit a herém nem nagyon foglalkoztam vele gondoltam majd elmúlik viszont ma vizelés után égető érzés volt a hugycsövemben. Utána néztem a dolognak találtam pár dolgot, hogy mi lehet. Sok helyen azt írják, hogy ilyen panaszok esetén menjek az urológiára, mennék én, nem halogatom csak nem tudom hogy az urológián belül hová kell mennem? Mert több "ágazata" van. Aki jártas ebben kérem segítsen. Köszönöm!2016. márc. 20. 22:13
1/3 anonim válasza:
Férfi urológia, ott majd eligazítanak.
3/3 anonim válasza:
Az urológiának nincs több ágazata.Ha olyat tapasztal az urológus ami nem az ő szakterülete,akkor küld a megfelelő másik területre .Egy egyszerűt mondok,a labor vizsgálat sem az ővé.Ilyenkor a labor által kiadott értékekre hagyatkozik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!