Ez hererák lehet 14 évesen?
Figyelt kérdés
Pár éve megrúgtak ott alul, annyira, hogy el kellett menni kórházba, mert a figymám is kilyukadt, meg vérzett, és a herezacskóm is. Azóta már jó ideje megfigyeltem, hogy a jobb herémhez mintha nőtt volna egy másik, kicsi here. Ezt mindig ki tudom tapintani, eddig mintha valami összekötötte volna őket, de pár napja úgy érzem, hogy a kettő külön áll, bár még minthalenne valami közöttük. Ez lehet hererák? 14 éves vagyok.2016. márc. 18. 06:57
1/9 anonim válasza:
Mar akkor el kellett volna menni orvoshoz mikor eszre vetted de akkor menj ma ezzel nem erdemes varni
2/9 anonim válasza:
Szia! Valószínűleg semmi komoly, de tényleg orvosnak kéne látnia. Nem valószínű, hogy rák lenne.
3/9 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz. A te korodban nem gyakori a hererak, de jobb megtudni mi az, mint rettegni!
4/9 anonim válasza:
Lehet, csak most vetted észre a mellékherét. Azért, doki és az megnyugtat. Netalántán probléma lenne, akkor meg csak doki tud segíteni. Itt mi csak találgatni tudunk.
5/9 anonim válasza:
Ez nem hererák. Maximum ciszta.
7/9 anonim válasza:
Nem hererák,mirigyeket,mellékherét is érezheted.Ha nagyon félsz 14 éves kortól egyedül elmehetsz már urológushoz, beutaló nem kell,csak meg kell nézned mikor van rendelés.
8/9 anonim válasza:
A leirtak alapján ez nem utak rákra .
9/9 szamo77db válasza:
Jó lenne, ha látná orvos. De azért ne gondolj rögtön a legrosszabbra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!