Körülmetélt vagyok mivel kenjem a makkom hogy ne szaradjon ki?
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 14:30
2/4 anonim válasza:
Én is az vagyok, de még soha nem száradt ki. Javasolnám urológusnak megmutatni, mert nem szabad kiszáradnia. Annak oka lehet.
3/4 anonim válasza:
Különben a maceszos marhának üzenem, hogy egy időszakban mindenkinél elvégezték ezt a műtétet, vallási hovatartozás nélkül.
4/4 anonim válasza:
fitymaplasztikám volt 4 éve
2 év után kezdett el néha néha száradni a makkom nekem a vény nélkül kapható bepanthen vált be amit a háziorvosom javasolt, amúgy a tusfürdőkre is figyelni kell azóta csak dove man + caret használok az nem szárítja a bőrt és bátram mosom vele a péniszemet is, olcsó tusfürdők és szappan kizárt mert azok is szárítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!