Mit tegyek? Tobbi lent. (maszti)
Figyelt kérdés
14 eves fiu vagyok es eppen "kezimunkat" vegeztem mikor benyitott..Szerintetek mit tegyek majd elfelejti amit latott? 13 eves lany.2016. márc. 15. 19:40
2/15 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele vagy nem tudom, az ilyen korú lányok elég pletykásak, elmondhatja barátnőinek, stb. Persze ez attól függ ki ő neked, ha a testvéred, és szeret, szerintem elfelejtettnek veszi.
3/15 A kérdező kommentje:
Igen elfelejtettem irni hogy a hugom
2016. márc. 15. 20:14
4/15 A kérdező kommentje:
#2 nem nyugtattal meg 😞😞
2016. márc. 15. 20:15
5/15 A kérdező kommentje:
Es ha beszelek vele mit mondjak?
2016. márc. 15. 20:18
6/15 anonim válasza:
ht szerintem ez a majd megoldódik magától kategória. Én inkább nem emlékeztetném rá azzal, hogy beszélni akarok róla..
de ha 2 év múlva is sírva kel fel a farkadat emlegetve, mert beleégett az agyába a látvány, akkor tévedtem.
7/15 A kérdező kommentje:
Elmondta edesanyamnak es beszelni szeretne velem.Meghalgassam? Most epp magamra zartam az ajtot.Szerintetek mit fog mondani?
2016. márc. 15. 20:32
8/15 anonim válasza:
ha van esze semmi olyat, ami után szégyellned kellene magad, csak inkább pár tippet, hogy hogyan csináld a jövőben diszkrétebben.
9/15 anonim válasza:
Inkább apukáddal beszélj erről. ;) de amúgy sincs mit ezen beszélni ...
10/15 anonim válasza:
No mi volt, mit mondott anyukád? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!