Mit és miért kapok el mindig a barátnőmtől?
Huszonévesek vagyunk, én voltam neki az első. Először óvszerrel védekeztünk, aztán áttért a tablettára. Nem sokkal később megpróbáltuk gumi nélkül. Erre pöttyök jelentek meg a glanson. Valszeg gomba volt, Canestenre elmúlt pár hét múlva. Visszatértünk az óvszerre a tabletta mellett. Pár hónap múlva újra elhagytuk. Egész sok ideig minden szépen ment, de nemrég újra megtörtént sajnos.
Az orvos azt mondta, hogy eltolja a ph-t és a normál flórát a fogamzásgátló, ezért van. Annyit tett hozzá, hogy ha megint megtörténik, kezeljem újra Canestennel egyébiránt meg ne mondjunk le a kondomról.
Na de könyörgöm, állandó partnerei vagyunk egymásnak és csak egymásnak. Mennyire általános ez, hogy valaki ennek ellenére mégis állandóan gumit használ, sőt, rászorul a használatára?
Én meg vagyok győződve, nyugi :) Kb. időnk sincsen megcsalni a másikat XD
Az előbbi lehet a baj, körbekérdeztünk ismerősöket, azt mondták, a fogamzásgátlónál, amit szed, egyáltalán nem ritka tünet sajnos, hogy gombásodást, gyulladást okoz, majd ezt át is adja a partnernek.
Tehát marad addig a gumi egyébként meg valószínűleg váltás lesz belőle, ami a tabit illeti.
Az ondó ph-ja sem kedvez a hüvelynek. Eltolja rossz irányba, és máris könnyebben jön a gombásodás.
Ez van, aki óvszer nélkül szexel, mindig könnyebben begombásodik. Pláne, ha nincs jól kikezelve.
Én még a 3 napos kezelésben sem bíznék, csak a 7 naposban. A régi jó kis Klion-D. Meg olyan gyógyszert is kell kérni, ha az orvos magától nem adná, ami a vérből is elpusztítja a gombákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!