Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit és miért kapok el mindig...

Mit és miért kapok el mindig a barátnőmtől?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk, én voltam neki az első. Először óvszerrel védekeztünk, aztán áttért a tablettára. Nem sokkal később megpróbáltuk gumi nélkül. Erre pöttyök jelentek meg a glanson. Valszeg gomba volt, Canestenre elmúlt pár hét múlva. Visszatértünk az óvszerre a tabletta mellett. Pár hónap múlva újra elhagytuk. Egész sok ideig minden szépen ment, de nemrég újra megtörtént sajnos.

Az orvos azt mondta, hogy eltolja a ph-t és a normál flórát a fogamzásgátló, ezért van. Annyit tett hozzá, hogy ha megint megtörténik, kezeljem újra Canestennel egyébiránt meg ne mondjunk le a kondomról.

Na de könyörgöm, állandó partnerei vagyunk egymásnak és csak egymásnak. Mennyire általános ez, hogy valaki ennek ellenére mégis állandóan gumit használ, sőt, rászorul a használatára?

2016. márc. 14. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Hát vagy egy nagyon makacs kezelhetetlen fertőzése van, vagy nem lennék meggyőződve az egyedüliségemről a te helyedben.
2016. márc. 14. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Én meg vagyok győződve, nyugi :) Kb. időnk sincsen megcsalni a másikat XD

Az előbbi lehet a baj, körbekérdeztünk ismerősöket, azt mondták, a fogamzásgátlónál, amit szed, egyáltalán nem ritka tünet sajnos, hogy gombásodást, gyulladást okoz, majd ezt át is adja a partnernek.

Tehát marad addig a gumi egyébként meg valószínűleg váltás lesz belőle, ami a tabit illeti.

2016. márc. 14. 15:35
 3/7 anonim válasza:
Igaza van az orvosnak, a gyógyszer okozza azt, hogy hajlamos rá. Figyelje magát, és ha észreveszi, akkor használjatok gumit, egyébként nem kell. Kezelje ki magát. Elvileg van egy napos kezelés is, de én azt nem próbáltam, csak a 3 naposat. Az alatt elmúlik. De ha úgy vagytok együtt, hogy hüvelygombája van (ami egyébként nem az a klasszikus gomba, hanem a hüvely ph-jának felborulása, mivelhogy normálisan is vannak baktériumok a hüvelyben, amik fenntartják ezt a flórát) felülfertőzitek egymást és soha nem lesz vége. A fogin kívül az antibiotikus is okozhatja, szóval pl. influenzás és azt szed rá, akkor érdemes mellé probiotikumot szedni, hogy a hüvely és a bél flórája ne boruljon fel. A túl sok élesztős étel is okozhatja, egyen élőflórás joghurtot, az is segít.
2016. márc. 15. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem ritka az esetetek. Kevesen tudják, de a szánkban normálisan is találhatók gombafajták, anélkül, hogy betegséget okoznának. Az orális érintkezéskor mindketten ezeket a gombákat átadjátok a nemi szerveknek. A tbl szedés rontja a hüvely védekező mechanizmusát, a kettő együtt okozza a problémátokat. A gumi jó megoldás, de ha nem szeretnétek mindig használni, az előjáték után, a behatolás előtt kevés Canestent kenjetek rá a glansra, sikosító helyett. Megoldódhat a problémátok.
2016. márc. 15. 10:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Minden választ felszavaztam.
2016. márc. 15. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ondó ph-ja sem kedvez a hüvelynek. Eltolja rossz irányba, és máris könnyebben jön a gombásodás.

Ez van, aki óvszer nélkül szexel, mindig könnyebben begombásodik. Pláne, ha nincs jól kikezelve.

Én még a 3 napos kezelésben sem bíznék, csak a 7 naposban. A régi jó kis Klion-D. Meg olyan gyógyszert is kell kérni, ha az orvos magától nem adná, ami a vérből is elpusztítja a gombákat.

2016. márc. 20. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Az illatszergyártók reklámjainak áldásos hatása. Mára elhitették az emberrel, hogy ha nem tisztálkodik naponta x alkalommal ezzel és ezzel a nagyhatású tisztítószerrel, akkor nem is ember, hanem állat. Csak épp azt felejtették el közölni, hogy az állandó fertőtlenítés következtében az immunrendszer mindennemű természetes védekezőképessége a magyar életszínvonal nívójára esik vissza.
2016. márc. 20. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.