Miért van a bal halántékomnál egy befele levö resz, ahol nincs hajam? 19/F
Figyelt kérdés
Nemreg vettem eszre,hogy a bal halantekomnal van egy befele ivelo resz ,ahol nincs haj.Ez a jobb halantekomnal egyaltalan nincs ilyen resz.Remellem,hogy nem kopaszodas,mert csak csak 19 eves vagyok es mekem elegge dus es nagy hajam van.Apunak is ,aki mar 40 felett van ,most is nagy fekete gondor haja van.Anyamnak is nagy haja van,szoval toluk szerintem nem orokolhottem kopaszodast.Regebben kinyirtam egy kis reszt ,arrol a reszrol ,ahol most van az a folt...lehet h azert van?vagy vmi mas?2016. márc. 13. 21:11
1/2 anonim válasza:
Nem volt ott valamikor seb? Mert akkor utána lehet hogy nem nő ott haj.
2/2 A kérdező kommentje:
Nemtom....szoktam kapargatni a pattanasokat ott is...de am azt meg elfelejtettem h a tesoimnak is a halantekuk egyik felen kicsit beljebb van,mint a masik.Marmint egyik halanteknal a haj beljebb van...lehet h genetika?Vagy fejforma?
2016. márc. 13. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!