Kb 1 hónapja metéltek körül. A varratok kihullottak a sebek összeforrtak. Viszont még mndíg érzékeny a makkom. Ha pl hozzáér a lábamhoz. Mennyi idő kell neki hogy ne érzékeljem ezt? Hogy normális bőrré alakuljon
Ehhez bizony idő kell .Kinek mennyi,volt aki azt irta 1 hónap,volt aki fél évet,de olyan is volt aki 2 éve szenved ettől.Itt írta a gyakon,a régi gyakosok talán olvasták is .
"Amig élek,bánom hogy körül metéltettem magam "
A helyzet az,a dokik nem tartanak erről előadást senkinek sem .A makk felületén sok érző idegvégződés van .Amig ezeket a gatya súrlódása érzéketlenné nem teszi /orvosi szó használattal el nem sorvadnak,a makk felszine nem kérgesül meg / addig ez lesz .Akinek meg csak a bőr eltávolítása után lehetett hozzá érni ,annak ez még rosszabb .
Értelek.
Mindenesetre már meg tudom fogni és nem érzek semmit.Fürdésnél a hideg-meleg vizet is jól tolerálja.Csak néha mikor a lábamhoz ér akkor még nézek egy nagyot :D
Néha meg ugyanez van és semmit sem érzek.
az klassz.Én csak sexnél meg mosásnál húztam hátra mindíg.Utánna egyből vissza.
Lehet hogy még idő kell neki az idegsorvadás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!