Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől "tarka" a péniszem?

Mitől "tarka" a péniszem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a péniszemen megjelentek fehér foltok, a péniszem tövénél és a makkom alatt.Hámlanék, vagy mi?
2016. márc. 7. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Vedlessz more
2016. márc. 7. 00:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigó, csak jóval fehérebb azokon a pontokon :D
2016. márc. 7. 01:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Bőrpigment hiány vitiligo nekem van a péniszemen nem biztos hogy neked is az van de lehet autoimmun cucc az orvostudomany nem ismeribiztosan az okat emiat hollisztikus és lelki eredetű betegségként azt olvastam hogy valami miatt szégyelheted talan nem voltal elfogadva mint férfi ki tudja ha valamit érzel azt érdemes amúgy is feldolgozni hatha ha megszűnik az ok akkor a tünet a pigment szerepe hogy védje a bőr alsó részeit az UV sugarzastól viszont ha nem vagy pucéran 40 fokos napsütésben akkor nincs gáz
2016. márc. 7. 01:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Tünet is*
2016. márc. 7. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!