Fitymatúltengesre krémet irtak fel és nem momdtak semmiféle vágásról, metélésről miért olvasok mégis csak ezekről?
Figyelt kérdés
Ma voltam urologian es fitymatultengest irtak a lapra . Utánanéztem es mindenhol metelest irnak de nekem krémet adtak csak. Remélem meggyógyul a kremtol . Valaki valami infó?2016. márc. 3. 17:00
11/16 anonim válasza:
A repedés azt jelzi, hogy kisebb fitymaszűkületed lehet. Erre kaphattad a krémet.
12/16 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gyanakszom . Nem akarom elhinni hogy ezt azonnal korbevagjak,de ez megijeszt hogy mindenhol ezt olvastam de az orvos aki látta szóba se hozta. Nagyom remélem hogy meggyógyul vahas nélkül is..
2016. márc. 3. 17:50
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ! Ha bárkinek van barmi tanácsa ötlete véleménye hálás lennék tovabbra is.
2016. márc. 3. 17:51
14/16 anonim válasza:
Akkor nincs semmi gond. Kenegesd és majd jól lesz. Repedés előfordulhat. Kiskorban is előfordulhat szűkület is ami magától meg oldódik. Sőt ha nagyon fiatalon még nem tudod hátrahúzni teljesen az sem probléma, mert később simán hátra fogod tudni. De ezzel akkor neked nincs bajod. :) Szóval nem kell félned műtétekre. Ilyennél nem metélnek. És amúgy is ha kellene is van sok más dolog amihez nem kell, hogy levágják..
16/16 anonim válasza:
Amúgy milyen kenőcsöt írtak fel?
A repedést nem a „fitymatúltengés” okozza. Nem mondtak semmit, hogy akkor mégis mi? Hol vannak a repedések kb.? Mennyire tudod lankadtan és mereven hátrahúzni, vagy mindkét esetben megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!