Orvosi vizsgálat suliba eddig csak alap volt, gatya mindig marad, most se számítsunk másra? Nem volt hír róla, remélem marad így.
Te is elég nagy túlzásba viszed,nem szoktak iskolába hererákosokat találni,meg nem is néznek sok helyen herét,fitymát húzatják hátra,az meg ha szűk is nem halálos és keveset találnak mert akiknél ha van petyhüdten nem vehető észre.Ha herét nagyon alaposan akarna valaki megnézi ultrahang is szükséges lenne,nem csak manuális vizsgálat,erre szakrendelőben van mód.
De hogy fog meghalni,ha nem nézeti meg.
Itt írja sosem volt eddig csak alap vizsgálat,szerintem most sem lesz.
Ha bárkinek baj van odalent megy az urológiára vele.Erre meg van a megfelelő orvos.
Felnőtt emberek sem járnak szűrésre mégsem mind here,meg prosztatarákos.Mindenki magánügye jár szűrésekre vagy nem.Sok cigi meg tüdőrákot okozhat.Na és?Tök sokan szívják és láss csodát ne rákosok.
Nem kell halálos betegséget odaképzelni mindenhová.
Az is betegséghez vezethet ha valaki azt hiszi ha nem fut orvoshoz,nem nézet meg ezt,meg azt tuti rákos lesz.A szorongás,a betegségtől való félelem sem hasznos.
Kérdező jelentkezz rendőrségi,katonai pályára,,vagy akár csak MÁV hoz.Majd meglátod milyen orvosin mész keresztül.
Ott nincs ám hátszél,ami tovább visz .
Nálunk sem vettek részt de csak ezen az egyen középsuliba,de senkinek semmi baja,válaszoltak a kérdésekre és mindenki él,van aki már családos.Több száz generáció felnőtt iskolai here,fityma tapi nélkül és semmi bajuk nem volt,mi vagyunk az utódaik,itt vannak a bizonyítékok.
Felvilágosításokkal mégis mire figyeljenek többre mennének.
Figyi akik ezekre a pályákra mennek tudják milyen egészségügyi szűrésekre kell hogy menjenek.Senki nem kényszeríti erre őket,hogy ezt a pályát válasszák.
Más munkahelyeken,tovább főiskolán tanulásoknál nincs ilyen kikötés.Ez csak pár szakmán fordul elő.
Szerintem már rég alszik,vagy tévézik.:-)
Ne idegesítsen hogy ő,ők meg mivel többes számot ír talán osztálytársak ha egyáltalán lenne nemi vizsgálat nem vesz részt.
Ezzel nem árt neked.Ő,ők dolga\dolguk.
Mindenkinek szíve joga eldöntse elvégeztett szűrést ha igen kivel,hogyan.Én is csak urológushoz vagyok ilyen ügyben hajlandó elmenni.
Hagyd a srácot!
Szerintem nem is lesz,ha eddig nem volt.
Ne vitázz vele.Értelmetlen.Te és ő is másképp látjátok.Ne bántson ha valaki nem orvoshoz futkosos és betegséget lát mindenben.
most olvasható erről a start lapon
Addig ugyanis, intézményi keretek között kétévente teljes fizikális vizsgálatot végeznek,
ellenőrzik többek között a testmagasságot, a testtömeget,
a testi fejlettséget és tápláltsági állapotot,
a nemi fejlődést,
az érzékszerveket
és a színlátást.
Igyekeznek kiszűrni a lábstatikai problémákat (például a lúdtalpasságot) és a gerincrendellenességeket. Megmérik a gyerekek vérnyomását, a pajzsmirigyüket pedig tapintásos vizsgálattal ellenőrzik.
A szűrővizsgálatok körébe beletartozik a fogászati ellenőrzés is. A Házipatika cikke szerint pedig a 18 év feletti, nappali tagozatos iskolai oktatásban részt vevő hallgatókra is ugyanez vonatkozik.
Sok mindent felsorolnak még sem végzik mindenhol el,fel van sorolva mit végeHET el és nem írják hogy csak az egyik nemre vonatkoznak bizonyos vizsgálatok,tehát innentől kezdve nincs miről beszélni,ahogy azt sem hogy évente kell minden vizsgálatot végezni vagy sem.A magasságunk,súlyunk sem mérték minden évben.Gondolom utolsó csaj,na mindjárt nem fecsegne ha róla lenne szó.
Minden vizsgálatnak meg van a megfelelő helye,ideje és szakorvos is és az nem iskolában van ez a hely,orvos,vagy idő sem,lányok nemiszűrése sem itt zajlik.Ez a legintimebb testrész mindenki maga dolga,hogy majd eldöntse hova,kihez,mikor megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!