Orgazmus magömlés nélkül?
Baromság. Száraz orgazmustól nem kapsz heregyulladást.
Tantrikus szex témakörben lehet erről bővebben olvasni.
Magömlés nélküli orgazmus esetén is történik egy részleges kielégülés, így előfordulhat, hogy a szervezeted úgy dönt, hogy neki ennyi elég volt és kikapcsolja a "szex üzemmódot". Mindazonáltal az én tapasztalatom az, hogy 1-2 száraz orgazmus után még képes vagyok egy harmadik spriccelősre is ha a feleségemmel vagyok. Viszont ha egyedül gyakorlok, akkor nekem is elég szokott lenni az élmény a száraz orgazmus után. Véleményem szerint ha a barátnődben tudsz ejakuláció nélküli orgazmust átélni, akkor nem fogsz lekonyulni (amennyiben tényleg megfogtad és nem csak azt hiszed, hogy megfogtad).
Az viszont előfordulhat, hogy kicsit nehezebben fog visszaépülni az izgalmi szinted, ha ezt tapasztalod lassabb-intimebb szeretkezéssel folytassátok, amíg nem éled újra benned a tűz és csak utána gyorsítsatok. A száraz orgazmus fantasztikus dolog, érdemes gyakorolni! A mi szexuális életünket is teljesen megreformálta! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!