Megyek táborba 3 napra, és már előre félek a zuhanyzástól, mert azon a helyen nincs választó függöny. A többiek nem szégyenlősek, de én az vagyok, mit csináljak? 14/F
Figyelt kérdés
Picit félek, hogy merevedésem lesz, stb... :/
14/F
2016. febr. 25. 15:51
11/13 anonim válasza:
10-es! Semmi fura nincs abban amit írtál,hogy így oldottátok meg,én is hallottam hogy így tusolnak.Vagy hogy törölközöt maguk köré tekerve mennek zuhanyozni amikor ott nem figyel senki csak akkor kapja le,meg falnak befele fordul.
Váladzfal szinte mindenhol van.
12/13 anonim válasza:
Hát igen - honnan tudod, hogy ott nem lesz válaszfal, vagy függöny ? Másülönben pedíg ne gondoljál a tusolás ideje alatt semmiféle szexuális dologra. Fürödjél úgy, mint ahogy más is teszi. Vagy neked már a gondolatától is merevedésed lesz ? Hát akkor lehet, hogy te magad izgulsz be mások láttán ? A többiek egyáltalán nme biztos, hogy téged néznek majd. Te meg ne nézzed a többieket, ha attól merevedésed lesz.
13/13 anonim válasza:
az még nem is baj hogy ha az ismerőseiddel fürdesz így de mi annyira sokáig fürödtünk első nap hogy utána a tanár tusolt minket és az még gázabb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!