Meg nem volt magomlesem (vagy nem vettem eszre amit mafam sem hiszek) es mar nem is keves a spermam. Mi az oka?
Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 22:32
1/5 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy még nem volt éjszakai magömlésed?
Ha igen, ez nem gond. Nem mindenki tapasztal éjszakai magömlést élete során (vagy csak kevésszer). Ha gyakran maszturbálsz vagy majd rendszeres nemi életet élsz, akkor kevesebb az esélye, hogy álmodban történjen meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen ejszakai nem volt de minden haverom meseli hogy nekik mekkora volt
2016. febr. 24. 22:57
3/5 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy lennie kell! Nincs veled semmi gond, ne aggódj!
4/5 anonim válasza:
Semmi bajod nincs,nem mindenkinek van éjszakai magömlése.Ennek inkább örülj nem ébredsz fel arra hogy csupa ragacs a gatyát,mert kellemetlen tud lenni amimor a nyomokat el akarod tűntetni ne hogy a trutymos boxert mutter meglássa.:-)
5/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek van ejszakai magomlese. Nekem nagyon sokszor mikor még nem tudtam mi az a maszturbálás, de annyira nem jo emlék. Mindem csupa ragacs reggelre, mintha bepisiltél volna. Örülj neki ha neked nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!