Milyen gyakran van reggeli merevedésetek? Mennyi idő mire magától elmúlik?
Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 21:36
1/11 anonim válasza:
Ez nem törvényszerű hogy legyen.Több minden befolyásolhatja a merevség idejét .Általánositani nem lehet .
2/11 anonim válasza:
Reggelente van reggeli merevedèsem. Olyan fèl 10re mulik el
3/11 A kérdező kommentje:
Ki akar általánosítani? Egyedi tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2.-nak köszönöm a választ!
2016. febr. 21. 21:46
4/11 anonim válasza:
0-24 ig.ez most jó egyéni válasz .
5/11 A kérdező kommentje:
Na és miből gondolod hogy én pontoztalak le, te szerencsétlen?
Nem pontozok senkit, mert leszarom. Most viszont csak azért is kapsz pirosat, örülj neki!
2016. febr. 21. 21:53
6/11 anonim válasza:
Szinte minden nap álló farokkal kelek. :D És változó, hogy mennyi ideig, általában 2-5 perc alatt lelankad, de van, tovább tart, 10 perc múlva kimászok az ágyból és még mindig áll. :D
18F
7/11 anonim válasza:
Ha hideg vízzel lezuhanyozol, garantáltan elmúlik 1-2 percen belül. Egyébként meg 70 év alatt sem múlik el.
8/11 anonim válasza:
56 vagyok és örülök, hogy még nem múlt el ez a kedves kis szokása a kukacomnak, és aki még örül ennek az a drága aranyos feleségem. Persze aztán lelohad:)
9/11 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok pár perc alatt elmúlik.
Ha nem akkor az aktus végén (10-45perc)
10/11 anonim válasza:
Általában van.
Az hogy éppen milyen kemény több minden befolyásolja.
Az első vizelés után mindenkinek elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!