Körbemetélés után mennyi idő mire kiesik a varrat?
Figyelt kérdés
Korbemetélésem volt ma 20 napos es mar tok szepen gyogyult meg minden este ki varratok de megalt egy ido utan a varrat kieses, meg sok bent van es nem nagyon latom javulni ugyerzem nem fognak ezek mar magatol kiesni, orvos azt mondta 3 napja hogy még 2 het mire kiesik összes, tenyleg 5 het kell mire kiesik mert neten 2 hetrol olvastam, mit csináljak?2016. febr. 20. 18:47
1/4 anonim válasza:
Ilyen hosszú ideig való varrat bentlétről még sehol sem olvastam,hallottam .Ezek nem is felszivódó varratok lehetnek,mert azok 2 hét után már biztos hullnak is ki .
Én már hétfőn ott lennék a dokinál,szedje csak ki.
Olvastam már elég furcsát is varrat kiszedésről .
2/4 anonim válasza:
Legyél türelmes, idő míg felszívódik és ki tud esni. Ha zsíros krémmel kenegeted vagy sokat ülsz vízben akkor hamarabb kiesnek.
3/4 anonim válasza:
Nagyon sok metéléssel foglalkozó orvosi írást olvastam,a kérdésed miatt .Már a 14 napon alig marad a felszívódó varratból.A 20.kon meg az utolsónak is ki kell esni .
4/4 anonim válasza:
Hát nekem annó azt mondta a doki, hogy két hét után óvatosan megpróbálhatom kihúzgálni a maradékot. Féltem is ettől, de gyakorlatilag mikor hozzáértem a varratokhoz szét is foszlottak az ujjaim között. Ez az öt hét kicsit túlzásnak tűnik, de persze minden eset más, az orvos biztos jobban tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!