Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez teljesen hétköznapi dolog?

Ez teljesen hétköznapi dolog?

Figyelt kérdés
Nem találtam igazán erre illő topikot, tehát ide írtam, mivel én is férfi vagyok. Másoknak is van ilyen "baja" (ha ez egyáltalán baj), hogy amikor - nem fogok udvariaskodni - szartok, akkor egyszerre vele húgyoztok is? És ez nálam mindig így van, kivéve ha előtte húgyoztam persze... :D De ez fordítva nincs, mielőtt kétejek merülnének fel, csak szarás közben
2010. márc. 30. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok de még soha eszembe se jutott hogy baj lenne

senki nem nézi mikor szarok, hát nem tök mindegy?

2010. ápr. 3. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:

A magyar ember szépen beszél, és udvarias. A primitív az hasonlóan fogalmaz, mint itt egyesek, tehát éppen emiatt teljesen egyetértek a 07:06-os véleményével.

A Kérdezőnek sem kell udvariaskodni, nyugodtan nevezze nevén a szavakat, csak a magyar közerkölcsnek megfelelően disztingváltabban. Pláne húsvétkor (vallási ünnep lévén...), amit kiemelten illene (pl. neked is, 19:01-es) tiszteletben tartanod. A káromkodásssal egyébként önmagadat minősítetted, és a többi "magyarosan fogalmazó" személyiség is.

====================

@ Kérdező kérdésére:

A prosztata szabályoz mindent. A vizelést is, a székelést is meg az ejakulációt is. Emiatt előfordul6, h. amikor az alsó KEGEL-izmaidat elernyeszted (ez a végbelet körülölelő záróizom, amely egészen a nemzőszervekig tart) automatikusan megindul a vizeletáram is a székelési reflex hatására. Amikor azonban a széklet olyan sűrűségű, és annyira régóta próbálsz sikertelenül a WC-re jutni, emellett régen is vezetted le a szexuális feszültségedet, előfordul6, hogy a vizelési inger helyett ejakulálni fogsz, mint srác, ugyanis az összesűrűsödött bélsárdarab hevesen súrolja az "A-pontodat" a végbeledben, ami alatt a prosztatád is van, ez így fordulhat elő. Ezért sóhajtozol úgy, mint aki szó szerint megkönnyebbült és levezette magán a szexuális feszültséget is, miután kinyomta magából a csokit.

Na ugye, hogy el le7ett ezt mondani szép magyarosan is, gyerekek??? :-D

Amerikanizált, léhűtő nagyképűsködő punnyadás helyett inkább kellemes, magyaros húsvéti kívánok mindenkinek!

Üdv: EE

2010. ápr. 3. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!