Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van 4-5éve...

Fitymaszűkületem van 4-5éve és szeretnék rajta változtatni, hogyan tudnék? . A többi oda lent 16/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy körülbelül 4éve fitymaszűkületem van. Sem erektált sem normál állapotban nem tudom hátrahúzni a bőrt. A higénia nem okoz gondot,egyenlőre. Egyre idősödöm, és kezdenék belépni a nemi élet elkezdési korszakába. De úgy gondolom, hogy ez a lányokat zavarná, és tartok ettől az egésztől. A maszturbálás nem okoz gondot, de azért az mégsem olyan mint a szex. Szeretnék ezen változtatni. Szüleim mit sem tudnak erről a dologról. Gondolkodtam az urulóguson is, de félek elmenni oda, főleg egyedül, eddig még senkinek sem mondtam el, mert gáznak találom. 16 évesen szülői beleegyezés nélkül végre lehet hajtani orvosi beavatkozást ezzel kapcsolatban? Gondolkodtam az itthoni praktikákon is, de egyik sem vált be. Esetleg ha én magam vágnám meg a bőrt? Mit gondoltok erről? Továbbá milyen a szex fitymaszűkülettel? Egyáltalán lehet? Mennyiben zavarna?

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. febr. 14. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

Házilag is javíthat mêg így is rajta de nagyon óvatosnak kell lennie,meleg vízben kell minden nap tornáztatni a fitymáját,de nagyon lassan,óvatosan.

Volt más is akinek sehogy sem akart a fitymája hátramenni és bevált,de ehhez kitartás kell.

Ha nincs benne akkor 16 évesen nem ovis menjen el egyedül urologushoz.

2016. febr. 15. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is volt, de a rendszeres nyujtás, sikositoval, helyre hozta, aztán utánna szex közben már simán müködött
2016. febr. 16. 04:27
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

A meleg vízes nyújtáson kívül,a sikosítóval vagy babaolaj segítsêgével történő nyújtásról hallottam mêg.

A lényeg vagy otthon kitartóan kezd nyújtani a fitymád,vagy menj urológushoz.

2016. febr. 16. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Vannak itt tév- és félinformációk, de azért javarészt elég jól rátapintottak a lényegre.

- SEMMIKÉPP se vagdoss magadból, egyrészt a sebészeten sokkal jobb körülmények vannak ahhoz, másrészt adnak érzéstelenítőt, harmadrészt olyan ember csinálja, aki tudja mit csinál.

- A nem tudod hátrahúzni a bőrt az mit jelent? Ha hátrahúzod amennyire csak lehet, mennyi látszik a makkodból?

- Az, hogy a fitymaszűkület nyújtható-e egyáltalán, nem függ sem a fitymaszűkület mértékétől, sem pedig az illető korától. 16 évesen nincs elkésve semmiről, ha meg mondjuk nem csupa heg az egész (és nincs jelen fertőzés se), akkor elég jó eséllyel tágítható.

- Az, hogy valakinek nem hátrahúzható a fitymája, nem jelenti azt, hogy végeláthatatlan túróhalom van alatta. A vizelés is "tisztítja" (legalább is átmossa a fitymazsákot), meg mint hallottuk a Kérdező maga is próbálja tisztán tartani. A Betadint mondjuk kicsit túlzásnak tartom.

- A fitymaszűkületes szex nem lehetetlen, rengetegen vannak akik világ életükben úgy csinálták és semmi bajuk nem volt belőle és még élvezték is, de az optimális helyzet mindenképp az, amikor a fityma szabadon tud mozogni és a makk közvetlen ingerlést kap a fogadó féltől.

- Szüleiddel beszélj, menjetek el lehetőleg több orvoshoz is. Ha rögtön műtétet említenek, kérdezz rá, hogy anélkül mennyire megoldható a dolog (ha kerek perec azt mondja hogy nem, indokolja meg), vagy milyen alternatívák léteznek a lehető legtöbb bőr megtartására (szintén, ha azt mondja mindent el kell távolítani, akkor indokolja meg és menjetek máshová).

2016. febr. 18. 21:31
 15/17 anonim válasza:
Nem urológushoz kell menned. Gyermek sebészetre menj! Nem is biztos, hogy megfognak műteni, szóval ne vagdosd magad! Van több alternatíva. Ha nem súlyos, akkor lehet, hogy csak dermovate-krémet írnak fel, vagy valami ehhez hasonló szteroid tartalmú krémet. Magához a vizsgálathoz nem kell szülő, de ha a műtét mellett döntenek, akkor mindenképp kell anya-apa beleegyezése. Szerintem beszélj velük most. Erről nem tehetsz, ez nem ciki.
2016. febr. 19. 17:36
 16/17 anonim válasza:
Nekem a megmentést a Himalaya MULTIPURPOSE Cream hozta meg. Pici 20g-os krém, Rossmanban vettem 499 Ft. Felpuhította szépen. Sebes bőrre is kenhető. Már készültem épp az urulógiára, de ez a krém megmentett tőle. Azóta minden rendben van, meggyógyultam 100% !
2016. febr. 22. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
16-os! szerintem írd le a te eseted,tapasztalatod röviden(pl hány éves voltál,mennyire volt súlyos a fitymaszűkületed, meddig kezelted,hogyan használtad krémet stb) mert hasznos lehet.
2016. febr. 22. 19:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!