Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gyakran megduzzad az egyik...

Gyakran megduzzad az egyik herém, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Edzés és munka után a jobb oldali herém gyakran megduzzad, egyszer majdnem teniszlabda méretűre. Igazából nem fáj, csak annyi hogy nagyobb lesz.

Tudom furán hangzik, de ma az ágyban tüsszentettem, és belenyilalt a fájdalom.

Régen 4-5 évesen volt valami műtét a heréimmel kapcsolatban,lehet annak is köze lehet hozzá?

2016. febr. 12. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Ha ezt a kérdést egy urológusnak tetted volna fel már biztos többet tudnál. A here megnagyobbodás utalhat heregyulladásra is. Bár az nagy fájdalommal jár. Jobb lenne ha urológus szakembert keresnél fel a problémáddal.
2016. febr. 12. 20:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudom, csak hát nálam nagyon fura hogy más vizsgálja a heréimet.Valamiért nem tudom rávenni magam, pedig legalább olyan normális dolog mint a nőknek a nőgyógyász.

Minden tiszteletem az övék.

2016. febr. 12. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!