Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha ovatosan bekenem a makkom...

NagyTibirka kérdése:

Ha ovatosan bekenem a makkom egy gomba ellenes kremmel artok vele neki? Nem gombas csak azt szeretnem hogy nedvesebb legyen?

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 19:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
ne kenj rá ilyeneket, kenj rá sima testápolót, vagy vizezd be (minek akarod hogy nedves legyen? ) ha masztizni akarsz akkor meg köpj rá
2016. febr. 10. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Nehogy bekend magad, ha nem gombás, még óvatosan sem!

Ne használj testápolót sem, mert az a tested azon részére van, ami vastagabb a makk /pénisz bőréhez képest és pH-eltolódásokat, bőr-érzékenységet is okozhat.

Nyálat se használj, mert az rövid ideig jó, majd minél többet van a levegőn a nyálas rész, annál jobban szárítja a felületet. Ezért nem jó síkosításra sem használni, mert csak rövid ideig síkosít.

Érzékeny mindig? Szex miatt szeretnéd? Izgalom miatt? Vagy csak jól esne, de nincs panaszod?

2016. febr. 10. 20:23
 3/11 anonim válasza:
Kókuszzsír, napraforgó olaj?
2016. febr. 11. 10:32
 4/11 anonim válasza:
Vagy vegyél babaolajat, sz biztosan nem árt.
2016. febr. 11. 10:33
 5/11 anonim ***** válasza:

A babaolaj, étolaj stb. sem jó. A babaolajat sem kenik a baba nemi tájékára és ezt nem is szabad megtenni. Elterjedt az a téves elképzelés, miszerint pl. ezek felhasználhatóak mind a női, mind pedig a ffi nemi tájékra, akár külső - , akár belső használatra. Ez benne maradt a köztudatban, de ez teljesen téves felfogás. A kémiai összetétele miatt nem célszerű a nemi tájékra kenni, mert a pH-eltolódásokon kívül gyulladást, érzékenységet, akár gombás megbetegedések előidézője is lehet. Sokan használják sajnos síkosítónak, aztán sokan is mennek később nőgyógyászhoz, urológushoz, bőrgyógyászhoz az ez miatt kialakult fertőzés vagy érzékenység miatt.

Nemi tájékra két dolog jó a vízen -, a rövid ideig használt tusfürdőn -, és az orvos által előírt gyógyszert tartalmazó anyagokon kívül: semmi vagy spec. síkosító folyadék (lehetőleg vízbázisú és illatmenetes).

2016. febr. 11. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Zsiradékot tartalmazó semmiféle kenőcs nem jó, mert elhal a felületi nyálkahártya.
2016. febr. 11. 15:55
 7/11 Kovács Lászó válasza:
Azért annyira nem kell túllihegni a pH meg ezeket. Én már kentem sima Canesten kenőccsel sokszor, és semmi baja nem lett tőle, sőt a Canesten elmulasztja a kisebb gyulladást, szóval egyfajta bőrnyugtató hatású én úgy tapasztaltam. És kentem már sokszor Lipobase kenőcssel is, az eleinte szintén bőrnyugtató volt, de mostanában már úgy látom nekem nincs ilyen hatása. És kentem már gombaellenes Castelani oldattal is, mondjuk ez egy kicsit csípi, de nagyon jó gombásodás vagy egyéb fertőzés ellen, nekem legalábis bevált. De nehogy rám hivatkozz majd ha neked meg leesik a farkad tőle :) Aztán azt olvastam, hgy a castelani hosszabb ideig használva idegelhalást okoz, az meg nem éppen szerencsés ha még potens akar maradni az ember egy ideig :)
2016. febr. 13. 17:02
 8/11 Kovács Lászó válasza:
Ja és kentem már Neogranormon kenőccsel is, az is nagyon jó bőrnyugtató, de ha sokáig használod, akkor megvastagítja a bőr hámrétegét, ami aztán persze elkezd lehámlani, na akkor azért kicsit megijedtem, hogy megáll-e a hámlás vagy lemálik szépen az egész farkam :)
2016. febr. 13. 17:05
 9/11 jegecske ***** válasza:
Miért kellene bármivel is kenni, ha egészséges. Mikor szükséges hogy nedves legyen, az is lesz
2016. febr. 14. 09:43
 10/11 kopapi válasza:
Dugd bele egy csésze gipszbe, és várd meg amig megköt!
2016. febr. 15. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!