A makkom elég érzékeny, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
16/F. Van egy kisebb fitymaszűkületem , de mivel hátra tudom húzni gondok nélkül , ezért nem hinném hogy azzal lenne a baj. A makkom érintésre eléggé érzékeny. Lehet ilyenkor valam kenőcsöt/hintőport rátenni?2016. febr. 8. 19:30
2/7 A kérdező kommentje:
Mondhatni, igen
2016. febr. 8. 19:39
3/7 anonim válasza:
Ez egy természetes dolog fiatal korban . Már 40 után kevésbé lesz érzékeny .Ilyenre nem írnak kenőcsöt.
Még eléggé kint helyezkednek el az érző idegvégződések .
4/7 anonim válasza:
hokizz sokat, majd hozzá szokik.
5/7 anonim válasza:
Ha a torkod szorítaná valaki, akkor nehezebben kapnál levegőt. Most a farkad szorítja valami. Nehezebben kap vért. Vagy megoldod magad, vagy orvoshoz fordulsz, Rajtad áll, hogy mit teszel..Én orvoshoz mennék. Neki ez a dolga. Lehetőleg nőhöz. Sokkal megértőbbek..
6/7 anonim válasza:
Verd többet. És az utolsó hülyeséget írt. Nem szorítja és nem amiatt érzékeny
7/7 anonim válasza:
A körülmetélés megoldja a szűkületi problémáidat barátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!