Szerintetek is gáz ha 10 évesen csupa túró a cuccosak egy gyereknek? Nekem fura a felfogasom vagy igazam van? Lennt a lényeg
Ha nem gond megkérdezhetem ki hány évesen tanult meg tisztálkodni(felső test,nemiszerv),majd hajat mosni,körmöt vágni,egyedül ruháit kikészíteni,állva vízelni?
Csak kíváncsiságból.
De mondom megtanították a gyereket megmosni,de ennyire lusta.Nem érdekli ha büdös neki.
Nézd 12 éves gyerek bőven kamasz már,testileg is serdül,bőven szőrösödik már így elég ciki elképzelni hogy az anyja mosogatja a haját főleg ha ellenkező nemű gyerekről van szó.12 évesen a játék mellett a lányokról,a fejlődésről is témázgattunk,ki is csúfolták volna ha valakiről kiderül még az anyja mosogatja a haját.
Azért gondolj bele alíg 2 év és középiskolás az illető,ez elég ciki.
Nem az az általános hogy 12 éveseknek az anyuk mossa a haját mert nem tudnak hajat mosni.A csajoknak mind szinte hosszú haja van,némelyiknek göndör,vagy gondolj göndör hajú néger gyerekekre és mind meg tudják mosni a hajúk.
Osztályban kinevették volna,meg kis babának nevezték volna ha valakit 6.-ban anyuka mosdat,mert nem megy egyedül a hajmosás.Egyik fiút is piszkálták mert nem tudott körmöt vágni,meg hozzánk fiúkhoz anyu már nem is ment be,akihez igen az is tagadta,mi nézegettük a csajokat,persze még nagyon gyerekek voltunk.Szerintem lányokhoz sem megy be az apjuk már.De ebben a korban mindenki nagynak akar látszani.
De a turós pénisz minden korban gáz,mert ha túl fiatal a gyerek,akkor a szülőket a higénia nem érdekli,ha meg már elég idős a gyerek akkor meg azért mert igénytelen.
Te nem lenni magyar vagy éppen valami szeren vagy, vagy ittál? :)
Ja 10 évesen mossa meg a pocset. Igaz ha az anyja megmossa...
Egy vicc jut eszembe erről
Anya, pisilnem kell!
Na gyere
Ne te, szólj a nagyinnak!
Miért szóljak? Én miért nem vagyok jo?
Mert neki remeg a keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!