Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi baj van a péniszemmel?...

Mi baj van a péniszemmel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval a bajom az lenne hogyha hátra húzom a bőrt alapállapotban akkor pont a makkom peremén "összegyűrődik", vagy nem tudom hogy mondjam szóval nem megy le a makk pereme alá álló állapotban igen, viszont ez a short frenulum nem tudom a magyar szót rá, húzza szóval olyan mintha rövid lenne. És nem fáj csak kicsit kellemetlen.

2016. febr. 4. 13:09
 1/9 A kérdező kommentje:
(14 leszek 3 hét múlva és senkitől nem mertem eddig megkérdezni)
2016. febr. 4. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Mondd el a szülőknek, egy orvos majd segít a gondodon. Szűk a fitymád és rövid a féked. Gyakori probléma. Később sok problémát okoz, ha most nem kezelik. Mondd el a szülőknek. Az a legjobb amit tehetsz.
2016. febr. 4. 14:01
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy mondjam el már rendesen rosszul vagyok úgy félek.
2016. febr. 4. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Apuval beszélj! Akár mutasd is meg neki. Ez azért még belefér egy apa-fiú kapcsolatba. Vagy megvárod, hogy betöltöd a 14. évedet és egyedül elmész urológiai szakrendelésre. De még várhatsz is vele mert még magától is rendbe jöhet. A leírtak alapján nem olyan vészes a dolog.
2016. febr. 4. 14:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Fitymaszűkületem (az alapján amit a neten találtam) nincs mert hátratudom húzni a bőrt, csak nem teljesen szóval nem jön le a makk alá csak merev állapotban akkor is egy kicsivel, ez igaz, de lejön. Alap állapotban viszont ha hátrahúzom akkor csak egy ideig bírom mert ha már rendesen lejönne a makkról akkor a fék húzza. De ez nekem nem fáj, nem is érzem szinte csak ha megpróbálom teljesen, márpedig fürdéskor meg szoktam próbálni, hogy le tudjam mosni a "túrót" :D. De merev állapotban se "simul ki" ott is kisebb mértékben mint alaphelyzetben "összegyűrődik" de akkor legalább a makk alatt van. Remélem nagyjából érthető mert így leírva kicsit bonyolult, de remélem érthető
2016. febr. 4. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Az sem biztos hogy rövid a féked. Ezt így látatlanba nem lehet megmondani. Az nem baj ha egy kicsit húzódik ha merev állapotban hátrahúzod. Nem kell azzal még most foglalkoznod. A lényeg, hogy mindig hátra tudod húzni, tisztítani rendesen tudod. Majd ha használni fogod közösülésre is, és akkor esetleg ha gondot okozna egy egyszerű műtéttel megoldható. Kár lenne most e miatt műteni, mert lehet 2-3 év múlva már minden rendben lesz magától is. (Lehet most is rendben van.)
2016. febr. 4. 14:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Most kicsit megnyugtattál köszönöm :)
2016. febr. 4. 14:34
 8/9 A kérdező kommentje:

[link]

Igazából a képek alapján úgy a kettő között van szóval nemtudom mi lehet.

2016. febr. 4. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
11%

Nincs fitymaszűkületed hisz ha merev a péniszed a fitymát simán makk alá tudod hűzni.Lehet a fék rövid picit,de ez meg azért lenne ismét fura mert mereven semmi baj nincs vele és rövid féknél és fitymaszükületnél is ha merev a pénisz akkor jön elő az eltérés hogy valami nem jó,neked meg pont akkor jó.

Meleg vízben minden nap tornáztasd a fitymád,húzkod pár percen át hátra és majd könnyebben tudod hátrahúzni idővel.

Ha meg betöltöd a 14. életéved akkor egyedül ha akarsz és nem lesz javulás urológushoz el tudsz menni,nem kell beutaló.Tb kártyát,személyi igazolványt, lakcím kártyàt kell vinni,vagy rendelési időre elmenni vagy telefonon időpontot kérni akár. 90%-ban az orvos itt férfi és elkülönített vizsgáló van.

2016. febr. 5. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!