Csomó a herében, mi lehet?
"Csatlakozik be". Szerinted, hogy van a here teljes felépítése? Nézz meg egy rajzod. Googlebe találsz róla. A here tetején fekszik a mellékhere teteje amely a here aljáig megy le, tehát a törzsét is ki lehet tapogatni, bár azt általában nem szokták tudni.. inkább a tetejét és az alját, de azt is nehezebb. Az ondó vezeték a mellékhere farkából indul és megy felfele és így a hasüregbe. Ha vékony testalkatú vagy és a herezacskód is vékony az ondóvezetéket a mellékhere farkától a hasüregig végig tudod követni az ujjaddal.
Nem feltétlen a here tetején tudod a "becsatlakozást kitapogatni". Mert lehet oda nem is megy el az ondóvezetéked. Ez sok mindentől függ. Hogy áll a heréd..stb.
Tessék egy kép:
A mellékhere farki rész nem fix helyzeteű. Vagyis lent van. De nem feltétlen úgy kell állnia, mint a képen. Ez lehet lejjebb, beljebb, előrébb, hátrébb..Ahogy az ondóvezeték is.. mehet végig a heréhez közel, de mehet tőle kicsit távolabb is.
Nem tudom, ki pontozott le, nem én voltam. Mindenesetre megvolt az urológus, azt mondta van egy kis varicocele, de nem kell aggódni miatta egyelőre.
Az anatómiának meg tényleg utánanézek pontosabban, mert ő is beszélt ezekről, amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!