Mellékhere lehet az?
Már egy jó ideje(1-2éve) érzek néha egy kisebb dudort (kb 0,5cm lehet) a jobb herémen alul egy kicsit jobb oldalt. Azóta nem vettem észre hogy változott volna mérete. Nem fáj, és érzékenynek sem mondanám, esetleg annyira mint a herém másfelé. Van hogy napokig nem látom és nem is érzem de van hogy figyelem és napközben is érezni szoktam néha. Mikor teljesen lent vannak a heréim akkor kicsit keményebbnek tűnik és olyankir picit "nagyobb" de mikor csak félig vannak lent (pl napközben) olyankor vagy kissebb vagy nem is érzem tappintásra hogy ott lenne. Mikor merevedésem van olyankor keményebb szokott lenni, és olyankor érzek hasonlót a másik herémen is. Mikor tapogatom olyankor érzek a "dudorból" hátul felfelé kicsit hullámossabb részt gondolom hogy ez a mellékherém(ezt érzem a másik herémen is!).
A kérdésem az hogy ez lehet a mellékherém farka, vagy lehet olyan dolog ami miatt aggódhatnék is? Tervezgetem az urológus vizsgálatot csak iskola mellett nem olyan könnyű megoldanom :/ 19/F Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!