Fizikai munka erősödésre beválhat?
Ezektől nehéz lenne nem erősödnöd, főleg, ha eszel eleget. Azért jobb, ha mindenre edzel, nem kell hozzá konditerem meg speckó eszközök. Nekem speciel egykezes súlyzóm van egypár, de saját testsúlyos edzés is van a világon.
Mivel hiába dolgozol s emelgetsz, azért az nem terheli meg minden fontos izmodat megfelelően.
De kinek mi a célja. Erősödni biztos fogsz a fentiekkel, a tested lekezeli, hogy terhelést kap.
Szia!
17 évesen gyakorlatilag minden erősíteni fog szerintem. Nekem akkoriban sokkal komolyabb izomzatom lett tőle, mint másnak, aki edzett. (mondjuk akkor mindennap dolgoztam, nem hobbi heti kétszer bemegyek edzés címén beszélgetni... :-) )Az étkezéseden nem kell annyit változtatni, legalábbis én annak idején nem változtattam rajta. Szorításom az egeket verte, 40-50Kg-os dolgok cipelése meg sem kottyant, de a munka abbahagyása után azért látszódott, hogy már nem megy minden úgy ahogy korábban. Ilyenkor kell edzeni szerintem.
50kg-os dolgok cipelésével azért óvatosan, mert ha most nem is de később gerinc problémákhoz vezethet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!