15 éves vagyok, nem baj, ha már a hasam s szőrös?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaimnak lent még nem olyan fejlett a szőre mint nekem, a köldökömig ár már, normális ebben a korban?
Nemtudom, ha kell képet küldeni valakinek aki megnézi és mond rá valamit akkor az is lehet.
2016. jan. 27. 16:41
1/9 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, a te korodban ez normális.
2/9 anonim válasza:
Ha annyira zavar, fürdés közben borotváld le..
3/9 anonim válasza:
Van aki élete során sosem szőrösödik ki hasán ,mellén és mégy egyéb test részeken .
Le ne borotváld mert nem hozna megoldást.Viszont olyan szőrösödésed lenne ,amit utána mindig bánnál .
4/9 anonim válasza:
Igen normális. Meg a csajoknak nagyon tetszik, ha a köldökig egy kis keskeny sáv, más néven kancsík van. A tied is ilyen csíkban ér a köldöködig?
5/9 anonim válasza:
Hát igen. Ha az egyik kezem teljesen el van foglalva kicsit nehezebb. De megoldom akkor is.
6/9 anonim válasza:
Bocsi! Az 5. választ nem neked szántam.
9/9 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül, de ha küldesz képet megmondom jó e vagy gusztustalan
Nekem van olyan ismerősöm aki teljesen szőrös 16 éves korába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!