Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 Évesen impotencia lehetséges?

14 Évesen impotencia lehetséges?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsának tartom,régen naponta többször is állt(7-8x is)de már 3-4 napja nem.Nem úgy fogalmaznék,hogy nem áll fel hanem,hogy csak nem éri el a szokásos méretet.A normális válaszokat köszönöm!

2016. jan. 26. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem gépek vagyunk ,hogy midig ki lehessen hozni a maximum teljesítményt .

Nem lett az kisebb 1 mm rel sem .

2016. jan. 26. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Impotensnek is fel állhat a pénisze,de nem képes gyereket nemzeni.

Semmi bajod nincs,mással is előfordul,nem kell hogy csak minden féle inger nélkül felálljon.Ha sexuális inger éri akkor működjön ez a lényeg.

2016. jan. 26. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó, az impotencia az, amikor nincs merevedésed. Akinek nem lehet gyereke az a meddő.

Kérdező, biztos sok stressz ért mostanában.

ha hónapok múlva is ilyen, akkor menj vele orvoshoz.

Vannak spontán erekcióid? (Egyszercsak magától feláll)

Ha igen, nincs szervi bajod.

2016. jan. 27. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
3 elolvastam és valóban megkevertem a kettőt.Azt akartam írni az impotensnek nincs merevdése szinte egyáltalán és mivel nem áll fel,nem tud közösülni így gyerek nemzés is van hogy orvosi segítséggel jöhet csak létre.
2016. jan. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!