Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor érik meg legkésöbb egy fiú?

Mikor érik meg legkésöbb egy fiú?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Mikor már nem lesz zöld, akkor le lehet szedni.
2010. márc. 28. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! íjót nevettem rajta! De most komolyan kérdeztem!!!
2010. márc. 28. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Milyen értelemben? A férjem 50 éves, de még mindig nem nőtt be a feje lágya.
2010. márc. 28. 14:46
 4/8 anonim válasza:
Szerintem akkor, amikor először randizik lánnyal és az első lyukas fogát már be kellett tömni. Amikor mindkettő megtörtént már.
2010. márc. 28. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
A serdülőkor akár 18-20 éves korig eltarthat, ha nem is az intim méretek, de a magasság még akkor is nőhet.
2010. márc. 29. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Gondolom a biólógia érésre gondolsz.Ez általában 12-12,5 éves korban kezdődik,ide a szőrősődést értem,de kisebb növésű embereknél ez a folyamat gyakran csak 14-16 éves korban következik be.Nézd 16 éves korra mindenképpen el kell kezdeni szőrősődni és kell hogy legyen az embernek spermája.Egyébként olyan 17-18 éves korig nőnek az emberek.Egyébként a fiúk imádnak 13-14 éves korban a kuki méretükről kamuzni,szóval ez nem kell komolyan venni.

Szóval a biólógia érés,a test változása legkésőbb 16 éves korra el kell hogy kezdődjön,a lelki érés meg 30 éves korig is eltarthat.Minnél alacsonyabb valaki a koránál gyakran annyival később érik.Azt is tudnom kell mert a legtöbb fiút foglalkoztatja a kuki méret,hogy az európai átlag 14-17 cm,szóval ha ilyesmivel kamuznak ne vedd be,egy 160 cm gyereknek nem nagy még.És nem is mindenkinek nő nagyra,sok kis növésű 14 évesnek állva alíg 9-10 cm,a fejlettebbeknek meg 13-14.Persze szokott lenni kivétel,de kevés.Ezeket azért íróm le,mert nem tudom mennyi idős vagy,de 13-14 évesen ez a téma a srácoknál,és nem mindenki lesz tök szőrős se,valakinek kevesebb lesz,ez normális.Ahogy a magasságunk is függ a szüleink magaságától

2010. márc. 30. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 11 éves sem volt még, amikor egy reggel szinte sírva jött hozzám, hogy az éjjel pepisilt... hát az aztán nem is pisi volt - és akkor még szeméremszörzete sem volt. Persze, hogy engem is váratlanul ért ez a helyzet - hirtelenjében még arra sem emlékeztem, hogy annak idején nálam hogy történt az az ùgynevezett felnötté válás. Hát igen, ez nemcsak az életkortól, vagy a földrajzi helyzettöl függ. Egy biztos: a felnötté válás nem egyenlö a szörösödéssel, vagy az ejakulációval. Erröl komolyan kell (kellene) beszélni a fiatalokkkal, és a fiataloknak is komolyan, öszítén a szüleikhez kéne, hogy forduljanak. (Naná, a haverok is jó beszédpartnerek.)
2010. ápr. 3. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadónak elég érett kisfia lehetett,mert sokkal inkább lehet újabban azt hallani és látni,hogy a koruknál jóval alacsonyabb gyerekek vannak és náluk ahogy ebben a rovatban is lehetet olvasni az a gondjuk,hogy évekkel lemaradnak társaiknál a fejlődésben.Az érettebbek szoktak általában 12-12,5 évesen fejlődni és igenis a fejlődéshez a nemi érésghez a szőrősődésnek is köze van,mert soknak csak jóval ezután lesz magömlése,de ez a folyamat akár 16 éves korig is elhúzódhat.Az ilyen 11 éves srácok elég ritkák,ahogyan a legtöbb 12 évesnek sincs magömlése,van ha van is az még nem alkalmas megtermékenyítésere,szóval nem érett.A lényeg ha 16 éves korig nem jelennek meg a nemi jellegek,a fejlődés nem kezdődik meg,akkor kell csak aggódni,de akkor ideje szólni a dokinak,lányoknál is ha eddig nem jön meg a mensi akkor már dokival kell tárgyalni.
2010. ápr. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!