Fitymaszűkület vagy nem?
Figyelt kérdés
18 éves leszek és aggódom hogy lehet fitymaszűkületem van.A péniszemen normál állapotban teljesen vissza tudom húzni a bőrt de merev állapotban csak a makk alsó pereméig illetve talán 1 cmre.Eddig maszturbáció közben nem húztam hátra teljesen csak kb a makk aljáig.Nem tudom mennyire zavarna vagy lenne ez a dolog kellemetlen szex közben mert mostanság tervezzük barátnőmmel az együttlétet. Van esetleg valaki aki hasonlóan csak a makkról tudja lehúzni a bőrt feszülés nélkül és tud szexelni a párjával? És ha ezt kezelni kell van valami kenőcs vagy torna rá?2016. jan. 24. 10:03
1/5 anonim válasza:
Ez már teljesen jó így is.Hova akarod még húzni .
2/5 anonim válasza:
teljesen egészségesnek tűnik amit írtál
4/5 A kérdező kommentje:
szűkületem nincs erre rájöttem viszont a fitymafékem akkor valószinűleg nem túl hosszú... lehet így szexelni normálisan?esetleg valaki akinek hasonlóan nem túl hosszú a fitymaféke tud így szexelni?
2016. jan. 26. 15:57
5/5 anonim válasza:
Lehet így is, ne aggódj miatta. Gumiban főleg nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!