Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Herefájdalom (minden előzmény...

Herefájdalom (minden előzmény nélkül)?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra, minden tünet nélkül hirtelen fájni kezdett a bal herém. A jobboldali is érdekes, de az vagy csak alig fáj, vagy a balé sugárzik oda is. Pár napja van meg, nem tudom pontosan, hogy múlt-e. Ha úgy ülök/fekszek, hogy nem ér hozzá semmi, akkor egyáltalán nem fáj, de ha leér vagy megtapogatom, akkor elég kellemetlen, hasonló fájdalom, mint felfázáskor vizelésnél, csak a herében. Ha belegondolok nem kizárt, hogy felfáztam, bár akkor tudtommal nem kéne fájnia. Utánanéztem de tanácstalan vagyok, mert nem igazán írnak olyat, ami teljesen jellemző lenne. Nem vörös, nem kemény és lázam sem volt még. Mi okozhatta és mi lehet ez?
2016. jan. 21. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. jan. 21. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Mellékhere-gyulladás is lehet. De mivel nem mi tapogatjuk ki és nem tudjuk fizikálisan megvizsgálni illetve vizeletet sem tudunk nézni, ezért csak tippelni tudok. Ez a legvalószínűbb, főleg ha tapintásra érzékeny annyira, hogy fáj vagy ha hozzáér valami. Nem mindig jár lázzal sem akkora nagy megnagyobbodással. Enyhébb gyulladás lehet, vagy most lehet kialakulóban is akár. Ha továbbra is fent áll a probléma akkor urológiai vizsgálat kellene.
2016. jan. 22. 00:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Van hogy semmi oka nincs és csak úgy elmúlik.De tini korban hirtelen növéstől,sport,sok üléstől is előfordulhat.

Ne nyomogasd.

Ha aggódsz keress fel urológust,14 éves kortól egyedül el lehet menni,beutaló nem kell.

2016. jan. 23. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!