Szoktátok borotválni?
Áruljátok már el, hogy asszociáltok egy 30 éve kopasz farkú egyénre 12 évesként?
Ezt nem értem.
Szőrösen és szőrtelenül is 30 éves valaki. Attól nem fog megfiatalodni.
Hát a csupaszról nekem sem éppen a férfi szó jutna eszemben,ahogy akármilyen jól is néz ki egy pasi,de ha teljesen le van csupaszitva,meg szoli barna,arról se.Selyem fiú,vagy selyem férfi ilyesmi,kissé feminim,nőies stb.Szóval a túl csupasz, vagy a már túl ápoltról,aki többet tölt tükör előtt mint a nő semmiképp a férfias szó jut eszembe.
A pedofil meg szerintem nézd a pedofilok azért szeretik a gyerekeket,főleg a kicsiket mert csupaszok és erőssebbek náluk,nincsenek kifejlődve.A csupi az gáz,a fazonirozott a jobb.Egy csomó női ismerősőm van és neki sem jön be a csupi,ők is mondogatják nem vagyok én pedofil,ahogy az erdő fazon se túl jó,az arany középút a legjobb.
A cspaszról,max. a csupasz pisztoly újra töltve jut eszembe.Számomra is túlzássssss!!!!!
Minek kell elnőiesedni,úgyis azzal foglalkoznak már,hogy olyanok leszenek nálunk is a fiatal pasik,mint az olaszoknál,anyu pici fiai,amiben van is igaszság,hisz mindent anyuci csinál.
A csupasz gáz,inkább ritkítson!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!