Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szoktátok borotválni?

Szoktátok borotválni?

Figyelt kérdés
Mert valaki szerint szőrösen, valaki szerint szőrtelnül!
2010. márc. 27. 13:15
1 2
 11/13 Tutujka ***** válasza:

Áruljátok már el, hogy asszociáltok egy 30 éve kopasz farkú egyénre 12 évesként?

Ezt nem értem.

Szőrösen és szőrtelenül is 30 éves valaki. Attól nem fog megfiatalodni.

2010. ápr. 7. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát a csupaszról nekem sem éppen a férfi szó jutna eszemben,ahogy akármilyen jól is néz ki egy pasi,de ha teljesen le van csupaszitva,meg szoli barna,arról se.Selyem fiú,vagy selyem férfi ilyesmi,kissé feminim,nőies stb.Szóval a túl csupasz, vagy a már túl ápoltról,aki többet tölt tükör előtt mint a nő semmiképp a férfias szó jut eszembe.

A pedofil meg szerintem nézd a pedofilok azért szeretik a gyerekeket,főleg a kicsiket mert csupaszok és erőssebbek náluk,nincsenek kifejlődve.A csupi az gáz,a fazonirozott a jobb.Egy csomó női ismerősőm van és neki sem jön be a csupi,ők is mondogatják nem vagyok én pedofil,ahogy az erdő fazon se túl jó,az arany középút a legjobb.

2010. ápr. 8. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:

A cspaszról,max. a csupasz pisztoly újra töltve jut eszembe.Számomra is túlzássssss!!!!!

Minek kell elnőiesedni,úgyis azzal foglalkoznak már,hogy olyanok leszenek nálunk is a fiatal pasik,mint az olaszoknál,anyu pici fiai,amiben van is igaszság,hisz mindent anyuci csinál.

A csupasz gáz,inkább ritkítson!!!!!!!

2010. ápr. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!