Normális 12 évesen a 15,4 cm péniszméret?
Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 19:00
11/21 anonim válasza:
Igen teljesen normális. Bár nekem csak 14 cm volt 12 évesen.
12/21 anonim válasza:
Ez lejet hogy kamu kérdés mert én 13 vagykk és nekem 18 cm szerintrem nincs sok ilyen nagyfaloszú ember rajtamkivül
13/21 anonim válasza:
nekem 28 évesen 14 cm
Ennyi volt 14 évesen is és most 28 évesen is
14/21 CallMe79 válasza:
Ha tudod használni akkor tökm1 :D Ne nézzetek annyi poreszt :D mert ezeknek van 30 centis farkuk de meddig? 1 évig aztán többet fel se áll a faszuk aztán összemegy?
aztán kinek kell? senkinek :D
15/21 anonim válasza:
13-as mivel többször írtad hogy magasságoddal,méreteddel Elégedettlen vagy a 14 cm átlagos méret.
16/21 anonim válasza:
12 éves korodhoz képest szerintem elég nagy :D Nekem ha jól emlékszem csak 13-14 volt ennyi idősen :D Szerencsére azóta már megnőtt :D 17/F
17/21 anonim válasza:
Szerintem normalis,nekem 13 evesen kb 16.
18/21 anonim válasza:
Hát korodhoz képest nagyon nagy. Nekem is és a barátaimnak is 10-11 centi 15 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!