Mivel lehet csillapítani/eltűntetni a fitymaszűkületet?
Figyelt kérdés
Mindenhol láttam, hogy a férfiaknak nincs a makkon a bőr, és nekem igen, utánanéztem, és láttam,hogy egy egy betegség, és műtéttel lehet csak csillapítani. Nem szeretném műtetni magam, de nagyon zavaró ez a dolog. Tudna valaki olyan módszert mondani nekem, ami nem veszélyes egyáltalán? (láttam itt gyk-n olyat, hogy láttak itt olyan módszer, hogy melegvízben tornásztatás, és utána megrepedt a bőr) 14/F2016. jan. 10. 22:49
11/11 anonim válasza:
Ha mereven is igaz kicsit erővel de hátra tudod húzni akkor nagyon enyhe fitymaszűkületed van.Tehát ezt még otthon magad is kezelheted akár.
Ülj be meleg vízben ücsôrögjél jó 10 percet addig szépen felpuhul a bőröd,könnyebb lesz hátrahúzni a fitymát majd.
És óvatosan mint ha maszturbálnál kezd hátrahúzkodni a fitymád,ha már merev a péniszed akkor is folytasd.De nem kell siettni,normál ütemben húzkod hátra,annyira amennyire engedi.
Ha urológushoz akarsz menni:
14 éves kortól lehet egyedül is menni urológiára, nem kell beutaló,csak tb kártyát,személyi vinni,rendelésre elmenni vagy telefonon időpontot kérhetsz előre.
Ezt nem kell körülmetélni,nagyon enyhe.Lehet erre csak szteroidos krémet írna fel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!