Kis golyó a herezacskómban?
Először is azzal kezdeném, hogy 14/F vagyok és nagyon koránérő. Egy hete vettem észre, hogy van egy borsószemnél kisebb ,,golyó" a herezacskómban. Fájdalommentes és nyomásérzékeny. A heréim normálisak, nem változtak meg. Nem viszket, nincsen bőrelváltozásom. Nem fáj, nincsen húzó érzésem. Folyadékfelhalmozódást a herében nem vettem észre. Így első sorban nem gondolom, hogy hererák lenne. Főleg ilyen korán. Az orvoshoz 1 hét múlva kaptam időpontot.
Esetleg aki már átment ilyen dolgon tanácsot tudna adni?
Ha érzékeny, akkor valószínüleg egy nyirokcsomó gyulladás lehet.
Egyszerű fertőzéstől, felfázástól.
Ez nem hererák.Nyugi!!!
Ne nyomogasd,valószínűleg semmi bajod,lehet a mellékheréd tapintottad ki,vagy mivel tele van a test mirigyekkel,egy zsír mirigyet tapintottál csak ki.
Urológushoz mész és egyedül intézted el vagy segítséggel az orvosi látógatádt?
Utolsó. Honnan tudod mit tapintott ki, azt sem mondtad, hol tapintotta ki ;).
Kedves kérdező. Nem mindegy hogy ezt a borsószemnél kisebb "golyó", hol és hogyan és milyen pozicióban tapintottad ki. Sajnos Így senki sem fog tudni megfelelő választ adni neked csak az orvos megnézés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!