Milyen időközönként volna ajánlott borotválkoznom, hogy ne erősödjön túlzottan meg az arcszőrzetem?
16 éves fiú(!) vagyok és a pajeszom, bajszom nagyon meg tud nőni, zavaróan, és egyenlőre elég csúnyán is áll ez a vékony valami.
Borotválkozni szoktam, de az a kérdés merült fel bennem milyen idő közönként lenne jó ha borotválkoznék? Nem szeretném hogy túlzottan meg erősödjön az arcszőröm ezen része például 40 éves koromra.
Szia!
A megerősödésnek hormonális oka van, tévhit, hogy a borotválás okozza. Szóval vágd, ahogy jól esik, nem ezen fog múlni. Mikor visszanő, eleinte erősebbnek fog látszani, mert a levágott szőrszálak másképpen néznek ki, de hosszú távú hatása ennek nincs.
Azt te nem tudod befolyásolni milyen erős legyen 40 éves korodra .Akkor borotváld le ,ha zavaróan hat,illetve normálisan is akarsz kinézni .
Itt se azt nézd ,hogy 0 ra pontoznak e .
Olvastam ilyet, de nem voltam benne biztos hogy ez igaz lehet. Azt odáig értem hogy a frissen levágott arcszőrzet erősebbnek néz ki hisz a borotva ferdén vágja el így még érdes is.
De hosszútávon nem erősíti akkor?
Előnytelenül áll, így aztán zavar is! Idővel lehet jobban fog állni, el tudom képzelni.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget! Borotvára fel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!