Fiúk mennyi idő alatt mentek el?
Figyelt kérdés
Én olyan 2-3 perc alatt és ez szerintem kevés.2015. dec. 27. 19:18
2/13 anonim válasza:
2-3 perc nekem is elég.
Az más kérdés, hogy a csajoknak nagyon nem! :D
De vannak technikáim, hogy a csajokkal a 15-20 perc ne legyen probléma ;)
Második menetben már lazán meg a 45 perc is akár ;)
30/F
4/13 anonim válasza:
3 as,mert te annyi idős vagy ,ahány % ot kiír a rendszer .
5/13 anonim válasza:
Mennyi idő alatt ? Talán honnan van az indulás,ez itt a nagy kérdés .A szexológia így közeliti meg a kérdést,máris változik az idő arány .A 3 is bőben elég lehet ,a 20 meg sok is .Talán el kellene olvasni ,hány perces is a jó szex
6/13 anonim válasza:
Csak kiegészitésként írom,a férfi ahogy elérte a merevedést,már kész is szexre.Nála innét ketyeg az óra .
A férfiak erre vannak bekódolva ,és nem nők kényeztetésére .
A fajfenntartási ösztön ezt diktálja .Ez csak az emberiségnél van igy ,az állatvilágban ahogy elkapja a nőstényt,már termékenyiti is meg .Ott a dolog nem örömszerzés alapján működik .
Előző
7/13 anonim válasza:
Van, hogy 5 perc, van hogy 30 16f
8/13 anonim válasza:
2-3 perc alatt is el tudok sülni, de megy 40 percig is :) Gyakorlás kérdése. 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!