Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Büdös a cipőm, mit tehetek...

Büdös a cipőm, mit tehetek azon kívül hogy kimosom?

Figyelt kérdés
Persze ezáltal a lábam is az lesz, hozzáteszem egész nap rajtam van,7-17:00-ig ,nem kínai cipőről beszélek hanem eredeti Air max-ről,több mint egy éves.

#higiénia #büdös láb cipő
2015. dec. 26. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Töröld át belülről enyhén ecetes vízzel.

De jó megoldás, ha egy zokniba (kettőbe) teszel tiszta macskaalmot, és azt teszed a cipődbe.

Enyhén ecetes vízben jó a lábáztatás, megszünteti a szagokat, esetleges gombásodást is.

Körömgombát nem, mert az nagyon ragaszkodó.

2015. dec. 26. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olcsó megoldás még a szódabikarbóna, ha beázik a cipőm és büdösödik, én azt szoktam alkalmazni. Én 1-1 csomagot szórok 1-1 cipőbe, de kevesebb is elég. Egy éjszakára elég benne hagyni, aztán kiszórni belőle.
2015. dec. 26. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szórjál bele sót vagy szódabikarbónát, hagyd benne egy éjszakán át.A lábadat is áztathatod szódabikarbónás vagy sós vizben.Biztosan izzadnak a lábaid, vagy pedig a zoknid müszálas.
2015. dec. 26. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél lábspray-t, és minden reggel használd is. Biztos segít. Meg lehet rossz fajta zoknikat használsz, beizzad a lábad, és attól büdösödik be.
2015. dec. 26. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hintőpor, ha beázik akkor meg dobd ki, és vegyél egy normális cipőt!
2015. dec. 26. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!