Ez mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy fáj a bal oldali mellbimbóm és körülötte érzékeny a bőr. Korábban is volt ilyen csak elmúlt, most visszajött.Fáj a szívem is. Kidörzsölhette a póló, vagy sokat ülök a gép előtt, netán mellrák? 16 éves fiú vagyok, 190 cm magas, 65 kg. Gyorsan növök. Ha hozzáérek a mellbimbóm körüli bőrhöz olyan mintha égne, a mellbimbóm meg időnként nyilal ma délután óta. Lehet, hogy kamaszkori velejáró?2015. dec. 24. 23:13
1/5 anonim válasza:
Nem tudok segíteni ne haragudj, de mivel azt írtad, hogy fiú vagy, ezért ne írj már hülyeségeket: "mellrák"...
2/5 anonim válasza:
Vmi bőr probléma inkább
Jó eséllyel nem mellrák
1es, a férfiaknak is lehet mellrákjuk
3/5 anonim válasza:
A férfiaknak is lehet mellrákjuk,de akkor csomót érezhetnél a melledben.Viszont a csomó sem jelent feltetlenül bajt.
Kamaszfiúknál meg néha előfordul hogy megduzzad a cici és mirigyeket érezni benne,több női hormont termel a szervezet és mell nő,ami általában pár hónap alatt,vagy legkésőbb mire 18 éves lesz el fog tűnni.
Nincs mellrákod nyugi!!!.
A háziorvosodhoz menj el,lehet csak valami bőrirritáció.
4/5 anonim válasza:
A jól megközelítő választ az utolsó irta .Sajnos a férfiaknak is lehet mellrákjuk,de ezt igy külsőleg nem is lehet érezni,még a kitapintott csomók sem biztos hogy rosszindulatúak .
Rossz indulatból csak a nekem nyomnak 0 át .
5/5 anonim válasza:
Bocsánat, hogy tudatlanul okoskodtam, visszaszívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!