Lassan 15 leszek és csak előváladékom van . Agódjak? :/
Figyelt kérdés
15 leszek es masztrunbálas után volt mar hogy jött kicsit fehéresebb ragadós anyag de általában atlátszó előváladék jön...2015. dec. 20. 14:28
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem 13 évesen már rendesen volt anyag
4/7 anonim válasza:
Még ne aggódj,legkésőbb 16 éves korra kell hogy legyen spermád.Későnérő vagy.
Nekem 12 évesen volt már spermám.
De akik alacsonyabbak a te korodban azok gyakran később is érnek nemileg,az átlag 12-13 éves kora elején már szőrösödik,van hogy kisebb a péniszük is,később lesz spermájuk is.
15 évesek 175-182 cm magassak általában,ha csak nem alacsony az apjuk.
Milyen magas vagy?Mióta van szőröd?
5/7 A kérdező kommentje:
162 centi vagyok fel éve van szöröm de csak ott lent.. :D meg bajusz
2015. dec. 23. 21:59
6/7 anonim válasza:
Akkor korodhoz kêpest nagyon alacsony vagy 13 éves forma(15 évesek 175-180 cm magasak kb) és későnérő is.
Mert 12-13 éves kor elején kezd fanszőr nőni átlagos fejlettsêgűeknêl.
Amint picit nyúlni kezdesz a fejlődésed felgyorsul,lehet erre 16-17 êves korodba kerül sor.De az hogy van szőrzeted,előváladékod már jó jel.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2016. jan. 10. 20:33
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!