Fitymaműtét után hogyan lehet felismerni?
Figyelt kérdés
Ha részleges körülmetélés van akkor a legjobb ha a fityma párnapig 1hétig hátra van húzva (legalább is ezt olvastam) de úgy hogy nincs piszkálva. Fityma hátulragadást h o n n a n l e h e t f e l i s m e r n i2015. dec. 17. 15:41
2/5 anonim válasza:
Én még soha nem hallottam ilyesmiről. Egyébként onnan ismered föl, hogy nem tudod visszahúzni.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt akarom tudni
2015. dec. 17. 16:24
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azért érdekel mert tegnap hátrahúztam csak úgy mert mostanában nagyon száraz és tapad és amiatt nem tudtam előre húzni de végül sikerült mondjuk ma egésznap olyan volt a farkam mintha hidegvízben lennék kicsi és keményebb. Na mind1 eltértem valószínű relatív fitymaszűkületem van és elakarok menni vele orvoshoz de fitymatúltengésem is van és sztm az a szűk
2015. dec. 17. 16:29
5/5 anonim válasza:
Akkor menj el urológushoz vele.De okos legyél,mert sok doki ha kell,hanem tkm-et akar ezt probáld elkerülni.De jobb ha domihoz elmész mert ha a makkod mögé ragad a fitymád és nem tudod visdzahúzni,bedagadhat a makkod mögé szorult bőr és a végén tényleg metélni kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!