Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mindegy hogy borotvát szőrzett...

Mindegy hogy borotvát szőrzettel megegyező (lefelé) vagy ellentétesen (felfelé) húzom? És szappan jó borotvahab nélkül?

Figyelt kérdés
Gyorsabban vagy lassabban nő ha ellentétesen? Hogy jobb? vagy mindegy? borotvahab/szappan jobb?18/F
2010. márc. 23. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:

ját én lány vagyok, de azért válaszolok. én mindig ellentétesen húzom, mert ha megegyező irányba, akkor alig szed le valamit, a fele ottmarad, annak meg semmi értelme, akkor minek borotváltam?

és igen, a szappan is jó, én mindig azt használom intim részre, mert nemszeretek oda borotvahabot fújni.

2010. márc. 23. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! És arról tudsz mondani valamit hogy a karomon miért van az hogyha hideg van sok piros pötty jön ki...szőrzetem igy is nagyon halvány karomon és csúnyák ezek a pöttyök...aztán elmúlik. Szőrtüsző lenne?
2010. márc. 23. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Én borotválkozáskor először szálirányban húzom, ezzel jön le a nagyja, de ez nem alapos. Innen ered a mondás, hogy szőrmentén csinál valamit. Utána szemben is. Ha rögtön szembe húzom, akkor könnyebben kipörsen.
2010. márc. 23. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
a karodon a piros pöttyök ha viszketnek is akkor hidegallergia.
2010. márc. 24. 00:29
 5/5 A kérdező kommentje:
hidegallergia? nem hallottam még ilyen szót de akkor biztos igy van. Akkor szokott előjönni csak.
2010. márc. 24. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!