Mindegy hogy borotvát szőrzettel megegyező (lefelé) vagy ellentétesen (felfelé) húzom? És szappan jó borotvahab nélkül?
Figyelt kérdés
Gyorsabban vagy lassabban nő ha ellentétesen? Hogy jobb? vagy mindegy? borotvahab/szappan jobb?18/F2010. márc. 23. 10:02
1/5 anonim válasza:
ját én lány vagyok, de azért válaszolok. én mindig ellentétesen húzom, mert ha megegyező irányba, akkor alig szed le valamit, a fele ottmarad, annak meg semmi értelme, akkor minek borotváltam?
és igen, a szappan is jó, én mindig azt használom intim részre, mert nemszeretek oda borotvahabot fújni.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! És arról tudsz mondani valamit hogy a karomon miért van az hogyha hideg van sok piros pötty jön ki...szőrzetem igy is nagyon halvány karomon és csúnyák ezek a pöttyök...aztán elmúlik. Szőrtüsző lenne?
2010. márc. 23. 14:06
3/5 anonim válasza:
Én borotválkozáskor először szálirányban húzom, ezzel jön le a nagyja, de ez nem alapos. Innen ered a mondás, hogy szőrmentén csinál valamit. Utána szemben is. Ha rögtön szembe húzom, akkor könnyebben kipörsen.
4/5 anonim válasza:
a karodon a piros pöttyök ha viszketnek is akkor hidegallergia.
5/5 A kérdező kommentje:
hidegallergia? nem hallottam még ilyen szót de akkor biztos igy van. Akkor szokott előjönni csak.
2010. márc. 24. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!