Valami baj lehet a heré (i) mmel?
Figyelt kérdés
Pár órával ezelőtt,mikor a tesóm meg a saját ágyam között guggoltam,úgy elkezdett fájni a herém,hogy aszittem,besz@rok.De nem kényszerből guggoltam,hanem mert szeretem ezt a pózt.A hátamat az ágyamnak vetettem,a két térdemet meg a tesóm ágyához.
És hirtelen minden előzmény nélkül belenyilallt a fájdalom,ami úgy 5 perc múlva ült el.Tavaly nyáron is előfordult már hasonló.Amúgy szombat estig kint voltam,és császkálás után kőre ültem le.Megfázás?
Ja meg egyéb furcsaság is van:néha úgy érzem,mintha valamiféle nyomás lenne a herezacskómban.Ez nem tart sokáig.Meg amikor meggörnyedve állok,akkor is elkezd fájni az alhasam környékén.
2010. márc. 22. 23:59
1/2 anonim válasza:
Jáj. Hát ez elég ijesztően hangzik. Orvosnak mondd el szerintem ezt a sztorit.
2/2 anonim válasza:
GO a dokihoz az a biztos ha ő látja.
egyként nem ütötted be v nem rugtak bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!