Egy erős rúgással ki lehet valakit "herélni"?
Figyelt kérdés
Ha valakit nagyon erősen tökön rúgnak, akkor mindenképp lesz valami baja?2015. dec. 12. 15:44
11/18 anonim válasza:
Mitől lenne mondjuk a teli talp veszélyes?
12/18 anonim válasza:
hm engem is rugtak márelég keményen tökön de megvannak még elég strapabírókl :D 14/f
13/18 anonim válasza:
12 es válaszoló XDD engem is és élvezem is ha meg meg rugdossák :D vicces 17/f :)
14/18 anonim válasza:
ha valaki tökön akar rúgni az privátba írhat :) :D
15/18 anonim válasza:
13 as válaszoló mi vicces 12 válaszoló voltam?
16/18 anonim válasza:
engem is tökön rughat valaki.. de csak ugy ha nem megy szét ott lent mert még szükségem van rá 18/f
17/18 anonim válasza:
Nagy baja lehet és NE csináljon ilyet senki!!! Nekem annó 2-3 hétig nem ment járni se, mert annyira fájt. Aztán ezen nevettek is. És még egy fontos, hogy SOHASE nevessetek rajta!
18/18 anonim válasza:
Engem ki lehetne herélni. Erre izgulok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!