Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fájdalmas ejakuláció?

Fájdalmas ejakuláció?

Figyelt kérdés

Nemrég prosztatagyulladásom volt. Elmentem urológushoz, felírt antibiotikusmot és alfa blokkolót. Kb három hét után a tünetek egy kivételével eltűntek. Visszamentem a dokihoz, megnézett ultrahanggal, szerinte teljesen oké.

Na most a probléma, az az egy maradék tünet. Élvezéskor szúró fájdalmat érzek bal oldalon a derekamban. Hol erősebb, hol gyengébb, van hogy pár napra teljesen eltűnik, aztán visszajön.

Mi a rossebb lehet ez? A gyulladás valamilyen maradványa? (meszesedés vagy valami hasonló?) A doki csak a kezét tárogatta, hogy idővel majd elmúlik. Szerintetek?

2015. dec. 11. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg kellene nézetni a vesédet is.

Elképzelhető, hogy oda is kiterjedt a gyulladás.

Miféle fertőzést szedtél össze?

2015. dec. 11. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Bizony urológus,vérvétel és miegymás kellene.

sajnos lehet valami vese dolog valóban,menned kéne vissza a dokihoz

2015. dec. 11. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vese, de érdemes lenne Milgammát szedni. Ártani nem árt, de talán használ (ilyen benyilalásokra, szúró érzésre jó szokott lenni).
2015. dec. 11. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Passz... Legutóbb kértem egy vese ultrahangot is, meg is csinálta a doki, de nem látott semmit.
2015. dec. 11. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!